Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Tα εμπορικά πακέτα της Q-Telecom

Με ενιαία χρέωση για πελάτες με συμβόλαιο αλλά και με καρτοκινητή, με κοινές χρεώσεις ανεξαρτήτως δικτύου προορισμού, χωρίς πάγιο τέλος και χωρίς επιδότηση συσκευών, θα ξεκινήσει, εκτός απρόοπτου, στις 17/6 η λειτουργία του δίκτου κινητής τηλεφωνίας της Info Quest. Τα γραπτά μηνύματα κοστίζουν 0,075 ευρώ/λεπτό.

Tα εμπορικά πακέτα της Q-Telecom
Τα εμπορικά πακέτα με τα οποία θα ανταγωνισθεί τις υφιστάμενες εταιρίες κινητής τηλεφωνίας, ανακοίνωσε πριν από λίγο η Info Quest, το δίκτυο της οποίας, εκτός απρόοπτου, θα ξεκινήσει τη λειτουργία του στις 17 τρέχοντος.

Η εταιρία έχει ενιαία χρέωση για πελάτες με συμβόλαιο (με μόνο πλεονέκτημα ότι οι συνδρομητές απολαμβάνουν της υπηρεσίας περιαγωγής) αλλά και για πελάτες καρτοκινητής τηλεφωνίας, ενώ οι χρεώσεις είναι κοινές ανεξαρτήτως δικτύου προορισμού. Οι χρεώσεις, όμως, είναι κλιμακωτές με σημαντικές εκπτώσεις, ανάλογα με το πόσο χρησιμοποιεί κανείς το τηλέφωνο, ενώ δεν υπάρχει πάγιο τέλος για κανέναν πελάτη.

Επίσης, η εταιρία δεν επιδοτεί συσκευές, ενώ δίνεται η δυνατότητα να επιλέξει κανείς τον αριθμό του τηλεφώνου του. Τα γραπτά μηνύματα κοστίζουν 0,075 ευρώ/λεπτό και είναι αρκετά φθηνότερα από τα τιμολόγια των ανταγωνιστικών εταιριών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v