Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΔΕΗ: Δεν προκύπτει ζημία από 7 φακέλους λέει το ΔΣ

Δεν προκύπτει ζημία από τις υποθέσεις ”των επτά φακέλων” που κατατέθηκαν από τον πρόεδρο της Επιχείρησης στον Εισαγγελία, αποφάνθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΗ κατά τη σημερινή του συνεδρίαση.

ΔΕΗ: Δεν προκύπτει ζημία από 7 φακέλους λέει το ΔΣ
της Χρύσας Λιάγγου

Δεν προκύπτει ζημία από τις υποθέσεις ”των επτά φακέλων” που κατατέθηκαν από τον πρόεδρο της Επιχείρησης στον Εισαγγελέα, αποφάνθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΗ.

Με απόφαση σε σημερινή συνεδρίαση και αφού προηγήθηκε πλατιά συζήτηση σε τρεις προηγούμενες συνεδριάσεις, το Διοικητικό Συμβούλιο εξέτασε το σύνολο των υποθέσεων, κάποιες εκ των οποίων επαναδιαπραγματεύθηκαν, και αποφάσισε ομόφωνα ότι δεν προκύπτει ζημία για τη ΔΕΗ.

Ο πρόεδρος της Επιχείρησης Ιωάννης Παλαιοκρασσάς, σύμφωνα με πληροφορίες, υπέγραψε την απόφαση με την επιφύλαξη της υπόθεσης συντήρησης της νέας μονάδας του Λαυρίου η σύμβαση της οποίας τέθηκε από σήμερα σε επαναδιαπραγμάτευση.

Η σημερινή απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου προέκυψε έπειτα από λεπτομερή έρευνα, μέσω των υπηρεσιών, και των επτά υποθέσεων που έχουν φθάσει στη Δικαιοσύνη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v