Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΠΑΠ: Ολες οι αλλαγές στο ”Πάμε Στοίχημα”

Ενταξη υπό όρους των ελληνικών αγώνων ποδοσφαίρου και μπάσκετ στο ”Πάμε Στοίχημα”, νέους τύπους στοιχηματισμού, αλλά και καθιέρωση δυνατότητας στοιχηματισμού σε λοιπά αθλητικά καθώς και σε μη αθλητικά γεγονότα είναι οι αλλαγές που προτείνει η διοίκηση του ΟΠΑΠ προς έγκριση από την κυβέρνηση.

ΟΠΑΠ: Ολες οι αλλαγές στο ”Πάμε Στοίχημα”
Ενταξη υπό όρους των ελληνικών αγώνων ποδοσφαίρου και μπάσκετ στο ”Πάμε Στοίχημα”, νέους τύπους στοιχηματισμού, αλλά και καθιέρωση δυνατότητας στοιχηματισμού σε λοιπά αθλητικά και μη αθλητικά γεγονότα είναι οι αλλαγές που προτείνει η διοίκηση του ΟΠΑΠ προς έγκριση από την κυβέρνηση.

Ειδικότερα, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΠΑΠ στη συνεδρίαση της 2/8/05 αποφάσισε την τροποποίηση των κανονισμών των Παιχνιδιών Στοιχημάτων Προκαθορισμένης Απόδοσης.

Οι αλλαγές αναφέρονται:

α) Στο Γενικό Κανονισμό Λειτουργίας των Παιχνιδιών Στοιχημάτων Προκαθορισμένης Απόδοσης.

β) Στο Κανονισμό Διεξαγωγής Παιχνιδιών Στοιχημάτων Προκαθορισμένης Απόδοσης ”Αποτελέσματα Αγώνων Ποδοσφαίρου”.

γ) Στον Κανονισμό Διεξαγωγής των Παιχνιδιών Στοιχημάτων Προκαθορισμένης Απόδοσης ”Αποτελέσματα Αθλητικών Γεγονότων” και στη μετατροπή του σε αντίστοιχο κανονισμό ”Αποτελέσματα Αθλητικών ή μη Αθλητικών Γεγονότων”.

δ) Στον Κανονισμό Διεξαγωγής Παιχνιδιών Στοιχημάτων Προκαθορισμένης Απόδοσης ”Αποτελέσματα Αγώνων Καλαθοσφαίρισης”.

Οι κυριότερες τροποποιήσεις που αποφασίστηκαν είναι:

α) Η σταδιακή εισαγωγή των ελληνικών αγώνων του επαγγελματικού ποδοσφαίρου ή καλαθοσφαίρισης στα έντυπα προγράμματος του παιχνιδιού ”ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ”, υπό όρους και προϋποθέσεις που ορίζονται στον κανονισμό.

β) Η καθιέρωση νέων τύπων στοιχηματισμού, όπως ο στοιχηματισμός κατά τη διάρκεια των αγώνων (in-live betting) ή ο στοιχηματισμός για πρόβλεψη υπέρβασης συγκεκριμένων αριθμών - ορίων (under-over).

γ) Η καθιέρωση δυνατότητας στοιχηματισμού σε λοιπά αθλητικά καθώς και σε μη αθλητικά γεγονότα.

Οι ανωτέρω προτεινόμενες τροποποιήσεις υποβλήθηκαν σήμερα 4/8/05 στους αρμόδιους Υπουργούς Οικονομίας και Οικονομικών και Πολιτισμού (αρμοδίου για θέματα Αθλητισμού), προς επεξεργασία και έγκριση σύμφωνα με το άρθρο 27 του ν.2843/2000.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v