Τρ. Αττικής: Συμφωνία με τον όμιλο Generali Life

Στην υπογραφή συμφωνίας με τον όμιλο εταιριών Generali Life προχώρησε ο Όμιλος της Τράπεζας Αττικής για τη διάθεση τραπεζοασφαλιστικών προϊόντων του εν λόγω ομίλου. Παράλληλα το Δ.Σ. της Τράπεζας αποφάσισε την 1η/8 τη σύσταση θυγατρικής στο πλαίσιο των υπηρεσιών Bank Assurance.

Τρ. Αττικής: Συμφωνία με τον όμιλο Generali Life
Στην υπογραφή συμφωνίας με τον όμιλο εταιριών Generali Life προχώρησε ο Όμιλος της Τράπεζας Αττικής για τη διάθεση τραπεζοασφαλιστικών προϊόντων του εν λόγω ομίλου μέσω του δικτύου της Τράπεζας Αττικής.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Τράπεζας, η συμφωνία αυτή αποβλέπει στην διεύρυνση της γκάμας των προϊόντων που διαθέτει προς τους πελάτες της, ενώ είναι επίσης σύμφωνη με την ενίσχυση των σταυροειδών πωλήσεων από το δίκτυο που αποτελεί πολιτική της Τράπεζας Αττικής.

Παράλληλα, τη σύσταση θυγατρικής εταιρίας, στο πλαίσιο των υπηρεσιών Bank Assurance, αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο της Τράπεζα Αττικής κατά τη συνεδρίασή του την 1η Αυγούστου 2005.

Αντικείμενο της νέας εταιρίας είναι η ασφαλιστική πρακτόρευση και παροχή υπηρεσιών διαμεσολάβησης με στόχο τη διάθεση ασφαλιστικών προϊόντων για την εξυπηρέτηση των επιχειρηματικών αναγκών της Τράπεζας, των πελατών της αλλά και τρίτων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v