Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σε δύο μέτωπα κινείται η Εθνική στη Ρουμανία

Σε δύο μέτωπα κινείται η Εθνική Τράπεζα στη Ρουμανία. Σύμφωνα με πληροφορίες, εκτός από την τοπική BCR το μεγαλύτερο ελληνικό πιστωτικό ίδρυμα ενδιαφέρεται και για την περίπτωση του εκεί ταμιευτηρίου, το οποίο επίσης έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων της ρουμανικής κυβέρνησης.

Σε δύο μέτωπα κινείται η Εθνική στη Ρουμανία
του Γιώργου Μαντέλα

Σε δύο μέτωπα κινείται η Εθνική Τράπεζα στη Ρουμανία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το μεγαλύτερο ελληνικό πιστωτικό ίδρυμα εκτός από την τοπική BCR ενδιαφέρεται και για την περίπτωση του ρουμανικού Ταμιευτηρίου, το οποίο επίσης έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων της ρουμανικής κυβέρνησης.

”Το καταρχήν μας ενδιαφέρον έχει εκδηλωθεί και για τις δύο περιπτώσεις”, δήλωσε πριν από λίγο στο euro2day.gr αρμόδιο στέλεχος του ομίλου Εθνικής.

Το πρόβλημα πάντως εντοπίζεται στο γεγονός ότι καθυστερούν οι βουλευτικές εκλογές στη Ρουμανία, με αποτέλεσμα να εξαπλωθεί η κυβερνητική κρίση.

”Πάντως παρακολουθούμε την όποια πρόοδο σημειώνεται μέχρι σήμερα, αφού και οι δύο είναι κρατικές τράπεζες και θα αποφασίσουμε για την τελική μας στάση από το φθινόπωρο και μετά”, τονίστηκε από την ίδια αρμόδια πηγή.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v