Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

MFG: Τα οφέλη από συγχώνευση Interinvest - Nexus

Θετικά αναμένεται να επηρεάσει τα έσοδα της Marfin Financial Group σε ενοποιημένη βάση η προγραμματισμένη συγχώνευση των επενδυτικών εταιριών Interinvest & Nexus, ήτοι κατά περίπου 300.000 ευρώ, δηλ. 0,012 ευρώ ανά μετοχή.

MFG: Τα οφέλη από συγχώνευση Interinvest - Nexus
Θετικά αναμένεται να επηρεάσει τα έσοδα της Marfin Financial Group σε ενοποιημένη βάση η προγραμματισμένη συγχώνευση των επενδυτικών εταιριών Interinvest & Nexus, ήτοι κατά περίπου 300.000 ευρώ, δηλ. 0,012 ευρώ ανά μετοχή, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Marfin Financial Group.

Ως γνωστόν τα διοικητικά συμβούλια των εταιρειών Interinvest και Nexus αποφάσισαν να προτείνουν στις γενικές συνελεύσεις των μετόχων τους τη συγχώνευση των δύο εταιρειών διά της απορρόφησης της Nexus από την Interinvest.

Η Marfin Financial Group, μέσω της θυγατρικής εταιρείας MARFIN GLOBAL ASSET MANAGEMENT ΕΠΕΥ, έχει αναλάβει τη διαχείριση του χαρτοφυλακίου της Interinvest, το ενεργητικό του οποίου, μετά την ολοκλήρωση της συγχώνευσης, αναμένεται να αυξηθεί κατά περίπου 10.000.000 ευρώ.

Υπολογίζεται ότι η προγραμματισμένη συγχώνευση θα επηρεάσει θετικά τα έσοδα της Marfin Financial Group σε ενοποιημένη βάση κατά περίπου 300.000 ευρώ, δηλ. 0,012 ευρώ ανά μετοχή.



Να σημειωθεί ότι το ενεργητικό της Interinvest μετά τη συγχώνευση θα ανέρχεται σε 22 εκατ. ευρώ και στόχος της συντηρητικής επενδυτικής πολιτικής που θα ακολουθηθεί θα είναι η επίτευξη μερισματικής απόδοσης μεγαλύτερης από την αντίστοιχη απόδοση των καταθετικών προϊόντων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v