Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Β. Νειάδας: 1+4 οι υποψήφιες για τον διαγωνισμό

H Intralot και τέσσερις ακόμη ξένες εταιρίες πιθανόν να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό ύψους 195 εκατ. ευρώ περίπου που αναμένεται να προκηρύξει σύντομα ο ΟΠΑΠ για την αναβάθμιση του τεχνολογικού του εξοπλισμού, προανήγγειλε ο Β. Νειάδας, διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας την Τετάρτη.

Β. Νειάδας: 1+4 οι υποψήφιες για τον διαγωνισμό
H Intralot και τέσσερις ακόμη ξένες εταιρίες πιθανόν να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό ύψους 195 εκατ. ευρώ περίπου που αναμένεται να προκηρύξει σύντομα ο ΟΠΑΠ για την αναβάθμιση του τεχνολογικού του εξοπλισμού, είπε στο Reuters ο Β. Νειάδας, διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας την Τετάρτη.

Ο Βασίλης Νειάδας είπε σε τηλεφωνική συνέντευξη στο Reuters ότι εκτός της Intralot στον διαγωνισμό που αναμένεται να ξεκινήσει τον επόμενο μήνα είναι πιθανόν να συμμετάσχουν αμερικανικές, ιταλικές και σουηδικές εταιρίες.

”Η Intralot είναι η ελληνική και οι ξένες μεγάλες εταιρίες είναι οι G. Tech, η Scientific Games, η EssNet και η Lottomatica”, είπε ο Νειάδας ερωτηθείς για τις εταιρίες που πιθανόν να εκφράσουν ενδιαφέρον για τον διαγωνισμό.

Η δημόσια διαβούλευση στην οποία είχε υποβληθεί η διακήρυξη του διαγωνισμού έληξε την προηγούμενη εβδομάδα, ενώ ο ίδιος ο διαγωνισμός σχεδιάζεται να προκηρυχθεί στις αρχές Αυγούστου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v