Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Βουρλούμη - Αλογοσκούφη

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση των κ. Αλογοσκούφη και Βουρλούμη, που τελικώς πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του υπουργού. ”Δεν χρειάζεται ειδική πρόσκληση προκειμένου ο κ. Αλογοσκούφης να επισκεφτεί τον ΟΤΕ όποτε θέλει, η πόρτα είναι ορθάνοιχτη”, δήλωσε ο Π. Βουρλούμης

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Βουρλούμη - Αλογοσκούφη
”Δεν χρειάζεται ειδική πρόσκληση προκειμένου ο κ. Αλογοσκούφης να επισκεφτεί τον ΟΤΕ όποτε θέλει, η πόρτα είναι ορθάνοιχτη”, δήλωσε ο Π. Βουρλούμης μετά τη συνάντηση με τον κ. Γ. Αλογοσκούφη στο γραφείο του υπουργού, η οποία πραγματοποιήθηκε στη 1.30 αντί της προγραμματισμένης για τις 12.30 στο μέγαρο του ΟΤΕ.

Ο κ. Βουρλούμης, όπως και πηγές του υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών, απέδωσαν την αλλαγή του τόπου και του χρόνου συνάντησης στη μεγαλύτερη διάρκεια της σύσκεψης του πρωθυπουργού με τον κ. Αλογοσκούφη που προηγήθηκε.

Σαφές είναι όμως, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, ότι ο υπουργός Μεταφορών, Μ. Λιάπης, δυσαρεστήθηκε έντονα για το γεγονός ότι δεν προσεκλήθη στον ΟΤΕ και ούτε γνώριζε επίσημα ότι θα γίνει η συνάντηση.

Στις επίσημες δηλώσεις ο κ. Αλογοσκούφης δεν θέλησε να δώσει συνέχεια. Ανέφερε ότι συζητήθηκε η αναδιοργάνωση και τόνισε ότι η ιστορική συμφωνία για την εθελουσία που επετεύχθη προ διμήνου αποδεικνύει περίτρανα ότι μπορεί να υπάρξει συναίνεση μεταξύ εργοδοτών και εργαζομένων.

Στη συνέχεια ο ίδιος ερωτηθείς σχετικά δήλωσε με νόημα: ”Δεν θα κάνω τίποτα που θα στενοχωρήσει τον αγαπητό μου συνάδελφο Μ. Λιάπη”.

Ελενα Λάσκαρη

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v