Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Eurobank: Έναρξη απορρόφησης της Πρόοδος

Την έναρξη της διαδικασίας συγχώνευσης με απορρόφηση της Προόδου από την Eurobank αποφάσισαν τα διοικητικά συμβούλια των δυο εταιριών στις συνεδριάσεις στις 12 Ιουλίου 2005. Κοινή ημερομηνία ισολογισμών μετασχηματισμού θα είναι η 13η Ιουλίου 2005.

Eurobank: Έναρξη απορρόφησης της Πρόοδος
Την έναρξη της διαδικασίας συγχώνευσης με απορρόφηση της Προόδου από την Eurobank αποφάσισαν τα διοικητικά συμβούλια των δυο εταιριών στις συνεδριάσεις στις 12 Ιουλίου 2005.

Ειδικότερα, αποφασίστηκε η συγχώνευση με απορρόφηση να γίνει με ενοποίηση των στοιχείων ενεργητικού και παθητικού των ανωτέρω δύο εταιρειών.

Κοινή ημερομηνία ισολογισμών μετασχηματισμού θα είναι η 13η Ιουλίου 2005.

Εξάλλου υπενθυμίζεται πως η προτεινόμενη σχέση ανταλλαγής των παλαιών (προ της συγχωνεύσεως) μετοχών της Προόδου προς τις νέες μετοχές που θα εκδώσει η Eurobank, συνεπεία της αυξήσεως του μετοχικού κεφαλαίου της λόγω της συγχωνεύσεως, είναι 7,9 παλαιές μετοχές της Πρόοδος προς 1 νέα μετοχή Eurobank.

Τέλος, σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται πως οι ελεγκτικές εταιρείες Deloitte.- Χατζηπαύλου Σοφιανός & Καμπάνης Α.Ε. και Grant Thornton Α.Ε. θα διενεργήσουν τους απαιτούμενους από τη νομοθεσία ελέγχους και θα συντάξουν σχετικές εκθέσεις.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v