Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Info-Quest: Ενδιαφέρον από ξένους για Q-Τelecom

Μη δεσμευτική προσφορά για την εξαγορά του κλάδου τηλεπικοινωνιακής δραστηριότητας Q-Τelecom, του οποίου σχεδιάζεται η απόσχιση και η λειτουργία ως ανεξάρτητης εταιρίας, έλαβε στις 12 Ιουλίου 2005 η Info-Quest έναντι τιμήματος 250 εκατ. ευρώ.

Info-Quest: Ενδιαφέρον από ξένους για Q-Τelecom
Μη δεσμευτική προσφορά για την εξαγορά του κλάδου τηλεπικοινωνιακής δραστηριότητας Q-Τelecom, του οποίου σχεδιάζεται η απόσχιση και η λειτουργία ως ανεξάρτητης εταιρίας, έλαβε στις 12 Ιουλίου 2005 η Info-Quest.

Σημειώνεται πως το προσφερόμενο ενδεικτικό τίμημα της ανωτέρω εξαγοράς ανέρχεται σε 250 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, βάσει της προαναφερόμενης προσφοράς οι διαπραγματεύσεις θα πρέπει να διεξαχθούν κατ’ αποκλειστικότητα μεταξύ των μερών στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα και προβλέπεται να περατωθούν εντός του Αυγούστου 2005.

Όπως επισημαίνεται στην ίδια ανακοίνωση, εφόσον οι ανωτέρω διαπραγματεύσεις καταλήξουν επιτυχώς και ληφθούν οι σχετικές εγκριτικές αποφάσεις των αρμοδίων οργάνων της εταιρίας, η υλοποίηση των σχετικών συμβάσεων θα πραγματοποιηθεί μετά την έκδοση των κατά νόμο αποφάσεων ή/και τη χορήγηση των κατά νόμο αδειών από τις αρμόδιες εποπτεύουσες διοικητικές αρχές.

Σύμφωνα με πηγές της ελληνικής εισηγμένης οι δύο πλευρές βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε διαπραγματεύσεις και εκφράζεται η βεβαιότητα ότι το όλο θέμα θα κλείσει εντός του Αυγούστου.

Το τίμημα άλλωστε θεωρείται ικανοποιητικό και ως εκ τούτου αν δεν υπάρξει κάποιο άλλο κώλυμα η πώληση της εταιρίας είναι θέμα ημερών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v