Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intralot: Εξαγορά εταιρίας στην Πολωνία

Τον έλεγχο της Totolotek, εταιρίας διαχείρισης και λειτουργίας Αθλητικού Προκαθορισμένου Στοίχηματος στην Πολωνία απέκτησε η Intralot, μέσω των θυγατρικών της εταιριών Pollot και Intralot International. Το τίμημα ανήλθε σε 3,4 εκατ. ευρώ, τα οποία θα πληρωθούν τμηματικά εντός τριών ετών.

Intralot: Εξαγορά εταιρίας στην Πολωνία
Τον έλεγχο της Totolotek, εταιρίας διαχείρισης και λειτουργίας Αθλητικού Προκαθορισμένου Στοίχηματος στην Πολωνία απέκτησε η Intralot, μέσω των θυγατρικών της εταιριών Pollot και Intralot International.

Το τίμημα ανήλθε σε 3,4 εκατ. ευρώ, τα οποία θα πληρωθούν τμηματικά εντός τριών ετών.

Tο πρώτο τρίμηνο του 2005 η εταιρία παρουσίασε κύκλο εργασιών 10,2 εκατ. ευρώ και κέρδη προ φόρων 350 χιλ. ευρώ.

Η εταιρία βρίσκεται σε φάση ανάπτυξης καθώς η Πολωνική αγορά, με περίπου 40 εκατ. πληθυσμό και χαμηλή κατά κεφαλήν δαπάνη σε παιχνίδια Στοιχημάτων, έχει σημαντικά περιθώρια εξέλιξης.

Επιπλέον, η απόκτηση ενός δυναμικού δικτύου πρακτορείων στη χώρα αποτελεί σημαντικό παράγοντα διείσδυσης στην Πολωνική αγορά Στοιχημάτων.

Σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία και την τεχνολογία του Ομίλου Intralot, η Totolotek αναμένεται να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην Πολωνική αγορά Αθλητικού Στοιχήματος και άλλων τυχερών παιχνιδιών.

Στην απελευθερωμένη Πολωνική αγορά Στοιχημάτων μεγέθους περίπου 150 εκατ. ευρώ ετησίως δραστηριοποιούνται τρεις (3) εταιρίες Στοιχημάτων, οι οποίες μοιράζονται περίπου ίσα μερίδια αγοράς (περίπου 33% η καθεμία).

Η Totolotek διαθέτει ένα δίκτυο περίπου 400 πρακτορείων, εκ των οποίων τα μισά ανήκουν στην εταιρία και τα υπόλοιπα διαχειρίζονται από πράκτορες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v