Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εθνική: Διερευνητική ματιά στη ρωσική αγορά

”Μία πρώτη ματιά” στην αγορά της Ρωσίας έριξαν στα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας ο πρόεδρος της Εθνικής Τάκης Αράπογλου και στενοί συνεργάτες του.

Εθνική: Διερευνητική ματιά στη ρωσική αγορά
του Γιώργου Μαντέλα

”Μία πρώτη ματιά” στην αγορά της Ρωσίας έριξαν στα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας ο πρόεδρος της Εθνικής, Τάκης Αράπογλου και στενοί συνεργάτες του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αποστολή βρέθηκε στη Μόσχα, προκειμένου, όπως επισήμως αναφέρθηκε, να συμμετάσχει σε ένα διεθνές Forum.

Ανεπισήμως, όμως, από καλά ενημερωμένες πηγές, υποστηρίζεται ότι κατά τη διάρκεια της παρουσίας τους στη ρωσική πρωτεύουσα ο κ. Αράπογλου είχε ενημερωτικές – διερευνητικές συναντήσεις, προκειμένου να γίνει πραγματικότητα ένας από τους βασικούς στόχους της Εθνικής εκτός των ελληνικών ορίων, που είναι η απόκτηση παρουσίας στη ρωσική αγορά.

Στο θέμα είχε αναφερθεί ο επικεφαλής της Εθνικής και κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που είχε παραχωρήσει το Φεβρουάριο στην Ένωση Ξένων Ανταποκριτών.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι για λίγες ώρες η αποστολή της Εθνικής βρέθηκε και στην Ουκρανία, που αποτελεί χώρα-στόχο για όλες τις μεγάλες ξένες τράπεζες αυτή τη στιγμή.

Επισήμως από την Εθνική δεν επιβεβαιώνεται, αλλά ούτε και διαψεύδεται, το διπλό ταξίδι. Μένει τις επόμενες μέρες να γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v