Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Cosmote: Με 70% στην CosmoRom

Ολοκληρώθηκε σήμερα η διαδικασία συμμετοχής της Cosmote στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ρουμανικής εταιρίας κινητής τηλεφωνίας CosmoRom. Η Cosmote συμμετέχει πλέον στο μετοχικό κεφάλαιο της CosmoRom με ποσοστό 70%, ενώ η RomTelecom διατηρεί το 30%.

Cosmote: Με 70% στην CosmoRom
Ολοκληρώθηκε σήμερα η διαδικασία συμμετοχής της Cosmote στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ρουμανικής εταιρίας κινητής τηλεφωνίας CosmoRom.

Υπενθυμίζεται ότι στο πλαίσιο της συμφωνίας που υπεγράφη στις 27/5/2005 με την CosmoRom και τη μητρική της εταιρία RomTelecom και η οποία εγκρίθηκε από την έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Cosmote στις 27/6/2005, η Cosmote συμμετέχει πλέον στο μετοχικό κεφάλαιο της CosmoRom με ποσοστό 70%, ενώ η RomTelecom διατηρεί το 30%.

Σημειώνεται ότι η Cosmote συμμετείχε με το ποσό των 120 εκατ. ευρώ σε αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της CosmoRom, ενώ όπως προέβλεπε η σχετική συμφωνία, όλες οι υποχρεώσεις της CosmoRom, εκτός από υποχρεώσεις μέχρι του ποσού των 18 εκατ. ευρώ, κεφαλαιοποιήθηκαν ή διαγράφηκαν.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v