Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Alpha: Πρώτη συναλλαγή νέου νομίσματος Ρουμανίας

Σε ΑΤΜ της Alpha Bank Romania, ο διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας της Ρουμανίας Mugur Irsarescu, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Traian Basescu και ο πρωθυπουργός Calin Popescu Tariceanu πραγματοποίησαν την πρώτη συναλλαγή του νέου νομίσματος της Ρουμανίας ”leu”.

Alpha: Πρώτη συναλλαγή νέου νομίσματος Ρουμανίας
Σε ΑΤΜ της Alpha Bank Romania πραγματοποιήθηκε η πρώτη συναλλαγή του νέου νομίσματος της Ρουμανίας ”leu”, που προέκυψε από την αφαίρεση τεσσάρων μηδενικών την 1η Ιουλίου 2005.

Τη συναλλαγή πραγματοποίησαν ο διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας της Ρουμανίας Mugur Irsarescu, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Traian Basescu και ο πρωθυπουργός Calin Popescu Tariceanu.

”Ηλθαμε στην Alpha Bank Romania γιατί ήταν η πρώτη τράπεζα που ιδρύθηκε από ξένη τράπεζα στη Ρουμανία”, δήλωσε ο Διοικητής της Κεντρικής Τραπέζης της Ρουμανίας, Mugur Isarescu.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρίας, η Alpha Bank Romania, επιδεικνύει από την ίδρυσή της, το 1994 τόσο μέσω του δικτύου της όσο και μέσω των θυγατρικών της Alpha Finance Romania και Alpha Leasing Romania, έντονη και γόνιμη δραστηριότητα.

Στον τομέα του Corporate Banking παρέχει εξελιγμένες χρηματοοικονομικές υπηρεσίες στο σύνολο σχεδόν των μεγάλων ελληνικών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στη Ρουμανία.

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της υπερδεκαετούς παρουσίας της στη χώρα αυτή, έχει αναπτύξει μακροχρόνιες συνεργασίες με μεγάλο αριθμό ρουμάνικων αλλά και πολυεθνικών επιχειρήσεων έχοντας στηρίξει την ανάπτυξή τους από τα πρώτα στάδια λειτουργίας τους.



Επίσης, καθώς αυξάνονται τα εισοδήματα και σταθεροποιείται η οικονομία, η Alpha Bank Romania προωθεί τα ήδη δοκιμασμένα με επιτυχία στην ελληνική αγορά προϊόντα λιανικής τραπεζικής όπως καταναλωτικά δάνεια, κάρτες και στεγαστικά δάνεια στηριζόμενη σε ένα ευρύ και ταχέως αναπτυσσόμενο δίκτυο Καταστημάτων που προγραμματίζεται μέχρι τέλος του 2007 να έχει διπλασιασθεί σε 50 Καταστήματα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v