Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΠΑΠ: Σήμερα ο διαγωνισμός για τερματικά

Στο site του ΟΠΑΠ θα αναρτηθεί σήμερα, Πέμπτη 7 Ιουλίου, η προκήρυξη του διαγωνισμού για το νέο σύστημα υποδομής τερματικών. Σύμφωνα με στέλεχος του ΟΠΑΠ, η προκήρυξη θα παραμείνει στον ”αέρα” για δημόσια διαβούλευση για 15 μέρες.

ΟΠΑΠ: Σήμερα ο διαγωνισμός για τερματικά
Στο site του ΟΠΑΠ θα αναρτηθεί σήμερα, Πέμπτη 7 Ιουλίου, η προκήρυξη του διαγωνισμού για το νέο σύστημα υποδομής τερματικών.

Σύμφωνα με στέλεχος του ΟΠΑΠ, η προκήρυξη για τον διαγωνισμό ”Προμήθεια, Εγκατάσταση και Συντήρηση Μηχανογραφικού Εξοπλισμού Κέντρων και Τερματικών καθώς και Υποστηρικτικού Εξοπλισμού και Υπηρεσιών” θα παραμείνει στον ”αέρα” για δημόσια διαβούλευση επί 15 μέρες, μέχρι τις 21 Ιουλίου.

Όπως αναφέρουν οι χρηματιστηριακές στα πρωινά τους reports, το ύψος του έργου είναι στα 195 εκατ. ευρώ, ενώ περιλαμβάνει 2 κεντρικά ηλεκτρονικά συστήματα, λογισμικό για παιχνίδια, 9.000 τερματικά για λαχεία, 5ετή σύμβαση συντήρησης, καθώς και 1 χρόνο τεχνική υποστήριξη.

Όπως αναφέρεται στο πρωινό report της Π&Κ, στον διαγωνισμό θα μετέχουν εταιρίες ή joint ventures των οποίων ο τζίρος στα δύο τελευταία χρόνια ξεπερνά το 125% του προϋπολογισμού του έργου. Αρκετοί ξένοι και εγχώριοι ενδιαφερόμενοι αναμένεται να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό, αναφέρει η χρηματιστηριακή.

Ανάμεσα σε αυτούς, η Ladbrokes με την Intralot, η Scientific Games με εταιρία ιδιοκτησία του ομίλου Κοπελούζου, η GTech με εταιρία ομίλου Βαρδινογιάννη, η Ess Net, η IBM, η Finmechanica και η Nixdorf.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v