Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

O ΟΛΘ για Δημόσιο και Υποθαλάσσια Αρτηρία

Πλάνο οικονομικών και θεσμικών δράσεων και μια σειρά από ανταποδοτικά οφέλη για την εταιρία ΟΛΘ, αποφάσισε να συνθέσει το Ελληνικό Δημόσιο, που έχει τη ευθύνη της υλοποίησης του κοινωφελούς έργου της Υποθαλάσσιας Αρτηρίας, προκειμένου να αντισταθμιστούν οι αρνητικές επιπτώσεις.

O ΟΛΘ για Δημόσιο και Υποθαλάσσια Αρτηρία
Πλάνο οικονομικών και θεσμικών δράσεων και μια σειρά από ανταποδοτικά οφέλη για την εταιρία ΟΛΘ, αποφάσισε να συνθέσει το Ελληνικό Δημόσιο, το οποίο έχει τη ευθύνη της υλοποίησης του κοινωφελούς έργου της Υποθαλάσσιας Αρτηρίας, ύστερα από επανειλημμένες συσκέψεις με τη διοίκηση της εταιρίας, όπως τονίστηκε στην ετήσια γ.σ. της ΟΛΘ στις 30 Ιουνίου.

Τα ανταποδοτικά οφέλη για την επιχείρηση, πρόκειται να αντισταθμίσουν τις αρνητικές επιπτώσεις από τη διάβαση της Υποθαλάσσιας Αρτηρίας και να διαμορφώσουν μια σημαντική αναπτυξιακή προοπτική για την επιχείρηση, μέσα από σειρά λιμενικών και μη λιμενικών δράσεών της.

Στόχος είναι να αντισταθμισθούν οικονομικά οι επιπτώσεις που δημιουργούνται από την κατασκευή της Υποθαλάσσιας Αρτηρίας, αλλά και να δοθεί μια νέα δυναμική ανάπτυξης και βελτιωμένης ανταγωνιστικότητας, άρα αύξηση του κύκλου εργασιών και της κερδοφορίας της ΟΛΘ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v