Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΛΒΟ: Συμφωνία για προμήθεια 30 θωρακισμένων

Την κατακύρωση προμήθειας 30 θωρακισμένων οχημάτων τύπου Hummer M1118GR 1-2 στην Ελληνική Βιομηχανία Οχημάτων υπέγραψε ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Β. Μιχαλολιάκος. Το συνολικό κόστος της προμήθειας ανέρχεται στα 7,9 εκατ. ευρώ.

ΕΛΒΟ: Συμφωνία για προμήθεια 30 θωρακισμένων
Την κατακύρωση προμήθειας 30 θωρακισμένων οχημάτων τύπου Hummer M1118GR 1-2, εκ των οποίων τα 20 θα χρησιμοποιηθούν ως φορείς Ραντάρ Κινούμενων Στόχων (BOR-A) και τα 10 ως φορείς Υπερύθρων Αισθητήρων, στην Ελληνική Βιομηχανία Οχημάτων υπέγραψε ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Β. Μιχαλολιάκος.

Σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Αμυνας αναφέρεται πως με την αρχική έγκριση από τον υφυπουργό Εθνικής Άμυνας άσκησης δικαιώματος προαίρεσης προγενέστερης σύμβασης και κατόπιν εντολής του για επίτευξη της καλύτερης δυνατόν έκπτωσης, η Γενική Γραμματεία Οικονομικού Σχεδιασμού Αμυντικών Επενδύσεων Σχεδιασμού προέβη σε διαπραγματεύσεις με την ΕΛΒΟ, μετά το πέρας των οποίων επετεύχθη μείωση της τιμής των οχημάτων από την αρχική σύμβαση σε ποσοστό 11,85%, με αποτέλεσμα το Ελληνικό Δημόσιο να επωφεληθεί συνολικά με ποσό ίσο με 1 εκατ. ευρώ.

Το συνολικό κόστος υλοποίησης της παραπάνω προμήθειας ανέρχεται σε 7.900.000 ευρώ, τιμή η οποία συμπεριλαμβάνει και την προμήθεια όλων των παρελκομένων εργαλείων, των τεχνικών εγχειριδίων χειρισμού και συντήρησης όλων των κλιμακίων, όπως επίσης και των εγχειριδίων εκπαίδευσης, αναφέρει το ΥΕΘΑ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v