Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Moda Bagno: Διανομή μερίσματος 0,05 ευρώ

Την διανομή μερίσματος 0,05 ευρώ ανά μετοχή και την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της κυπριακής θυγατρικής της κατά 350.000 χιλιάδες κυπριακές λίρες ενέκρινε η Τακτική Γενική Συνέλευση της Ν. Βαρβέρης – Moda Bagno, που συνήλθε σήμερα, 1η Ιουλίου, με ποσοστό απαρτίας 86,24%.

Moda Bagno: Διανομή μερίσματος 0,05 ευρώ
Την διανομή μερίσματος 0,05 ευρώ ανά μετοχή για τη χρήση του 2004 ενέκρινε η Τακτική Γενική Συνέλευση της Ν. Βαρβέρης – Moda Bagno, που συνήλθε σήμερα, 1η Ιουλίου, με ποσοστό απαρτίας 86,24%.

Δικαιούχοι του μερίσματος είναι οι μέτοχοι της εταιρίας με τη λήξη της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αξιών Αθηνών της 30ης Ιουνίου 2005.

H καταβολή του μερίσματος θα ξεκινήσει την Δευτέρα 25 Ιουλίου 2005 και θα πραγματοποιηθεί μέσω του Κεντρικού Αποθετηρίου Αξιών (ΚΑΑ) στους χειριστές (Θεματοφύλακες και Χρηματιστηριακές Εταιρίες) των δικαιούχων μετόχων, οι οποίοι θα δηλώσουν στο ΚΑΑ ότι έχουν δικαίωμα είσπραξης του μερίσματος για τους πελάτες τους, προκειμένου να το καταβάλουν στους μετόχους ή να πιστώσουν τους τραπεζικούς λογαριασμούς των μετόχων.

Παράλληλα, η Γενική Συνέλευση ενέκρινε την από 29/04/2005 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της θυγατρικής εταιρίας ”Ν. Βαρβέρης Moda Bagno (Cyprus) Ltd.” κατά ποσό 350.000 χιλιάδες κυπριακές λίρες με ισόποση κεφαλαιοποίηση μέρους των υποχρεώσεων της θυγατρικής εταιρίας προς τη μητρική.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v