Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Space Hellas: Το νέο διοικητικό συμβούλιο

Το διορισμό δύο νέων ανεξάρτητων μη εκτελεστικών μελών του Δ.Σ., σε αντικατάσταση των παραιτηθέντων, αποφάσισε η Γ.Σ. των μετόχων της Space Hellas, την 28η Ιουνίου 2005, με απαρτία 85,60%. Η Γ.Σ. ενέκρινε τη διάθεση κερδών ύψους 718.443,82 τα οποία παρέμειναν στην εταιρία προς συμψηφισμό ζημιών προηγούμενων χρήσεων.

Space Hellas: Το νέο διοικητικό συμβούλιο
Το διορισμό δύο νέων ανεξάρτητων μη εκτελεστικών μελών του διοικητικού συμβουλίου, σε αντικατάσταση των παραιτηθέντων, αποφάσισε η τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της Space Hellas, που συνήλθε την 28η Ιουνίου 2005, με απαρτία 85,60%.

Σημειώνεται, πως η γενική συνέλευση ενέκρινε τη διάθεση κερδών ύψους 718.443,82 τα οποία, όμως, παρέμειναν στην εταιρία προς συμψηφισμό ζημιών προηγούμενων χρήσεων.

Πιο συγκεκριμένα, η γενική συνέλευση ενέκρινε παμψηφεί τον διορισμό του κ. Παπαγαρυφάλλου Λάζαρου του Άλκη ως ανεξάρτητου μη εκτελεστικού μέλους του Δ.Σ. σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος ανεξάρτητου μη εκτελεστικού μέλους κ. Χαραλάμπους Παπαναγιώτου.

Σε συνέχεια ενέκρινε παμψηφεί των διορισμό των κ.κ. Αναστάσιου Τρικουράκη και Λύσανδρου Καπόπουλο ως ανεξάρτητών μη εκτελεστικών μελών του Δ.Σ. σε αντικατάσταση των παραιτηθέντων ανεξάρτητων μη εκτελεστικών μελών κ.κ. Γεώργιου Δρυμιώτη και Λάζαρου Παπαγαρυφάλλου

Ειδικότερα, το νέο διοικητικό συμβούλιο αποτελείται από τους κ.κ.:

* Δημήτριο Σπυρίδωνος Μανωλόπουλο

* Παρασκευά Δημητρίου Δροσινό

* Χρήστο Παναγιώτου Μπέλλο

* Γεώργιο Παναγιώτου Λαγογιάννη

* Αναστάσιο Ιωάννου Γκιόκα

* Αναστάσιο Ιωάννου Τρικουράκη

* Λύσανδρο Κωνσταντίνου Καπόπουλο

Η θητεία των μελών του Δ.Σ. είναι πενταετής και λήγει το 2010.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v