Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Profile: Δεν διανέμει μέρισμα για το 2004

Τη μη διανομή μερίσματος για τη χρήση του 2004 αποφάσισε η διοίκηση της Profile στη γενική συνέλευση των μετόχων της 27ης Ιουνίου 2005, με απαρτία 72%. Επίσης, εγκρίθηκε η μερική διαφοροποίηση ως προς τις επιμέρους χρήσεις των αντληθέντων κεφαλαίων του Επενδυτικού Σχεδίου. Νέο Δ.Σ.

Profile: Δεν διανέμει μέρισμα για το 2004
Τη μη διανομή μερίσματος για τη χρήση του 2004 αποφάσισε η διοίκηση της Profile στη γενική συνέλευση των μετόχων της 27ης Ιουνίου 2005, με απαρτία 72%.

Επιπλέον, εξελέγη ομόφωνα νέο διοικητικό συμβούλιο με θητεία μέχρι τη γενική συνέλευση που θα εγκρίνει τις οικονομικές καταστάσεις της χρήσεως που λήγει την 31/12/2009.

Αναλυτικότερα, το νέο διοικητικό συμβούλιο αποτελείται από τους κκ:



* Χαράλαμπο Στασινόπουλο του Παναγιώτη - πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος, εκτελεστικό μέλος,

* Παναγιώτη Παπουτσή του Αθανασίου, αντιπρόεδρος και αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος - εκτελεστικό μέλος,

* Σπυρίδωνα Μπαρμπάτο του Αντωνίου Ιωάννη - μη εκτελεστικό μέλος,

* Θεόδωρος Κρίντας του Νικολάου - μη εκτελεστικό μέλος,

* Βλαχόπουλος Γεώργιος του Αποστόλου μη εκτελεστικό μέλος,

* Κούρτης Γεώργιος του Κωνσταντίνου - ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος,

* Τσιριτάκης Εμμανουήλ - ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος.

Παράλληλα, η Γ.Σ. ενέκρινε τη διεύρυνση του σκοπού της εταιρίας για να καλύψει με μεγαλύτερη σαφήνεια, ακρίβεια και πληρότητα το αντικείμενο στο οποίο δραστηριοποιείται η εταιρεία (κλάδος πληροφορικής), λόγω των σημαντικών μεταβολών και εξελίξεων στις οποίες υπόκειται σε παγκόσμιο επίπεδο.

Σημειώνεται, πως επί του θέματος σχετικά με το πρόγραμμα διάθεσης μετοχών σε μέλη του διοικητικού συμβουλίου και υπαλλήλους της εταιρίας, δεν ελήφθη καμία απόφαση, καθώς κατά την σχετική αναθεωρημένη εισήγηση του ΔΣ κατά την παρούσα φάση δεν είναι πλήρως και επαρκώς προσδιορισμένοι και αποσαφηνισμένοι οι όροι με βάση τους οποίους θα καταρτισθεί το εν λόγω πρόγραμμα.

Απόφαση δεν έλαβε ούτε για το θέμα που αφορά στην παροχή δικαιωμάτων προαίρεσης στα στελέχη της εταιρίας (stock options), καθώς όταν αποσαφηνισθούν οι όροι του σχετικού προγράμματος από το διοικητικό συμβούλιο της εταιρίας, το θέμα θα επανέλθει σε νέα γενική συνέλευση.

Στη συνέχεια η Γενική Συνέλευση των Μετόχων ενέκρινε ομόφωνα την μερική διαφοροποίηση ως προς τις επιμέρους χρήσεις των αντληθέντων κεφαλαίων του Επενδυτικού Σχεδίου της εταιρείας, λόγω των ιδιαιτέρων αναγκών της εταιρείας και των εν γένει οικονομικών συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί.

Συνοπτικά η διαφοροποίηση της κατανομής των κεφαλαίων που προέρχονται από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου αφορά τέσσερις κατηγορίες του επενδυτικού προγράμματος της εταιρίας.

Πιο συγκεκριμένα, την κατηγορία ”οργάνωση και ανανέωση του τεχνικού εξοπλισμού” όπου αποφασίστηκε ομόφωνα ο περιορισμός της σχετικής δαπάνης κατά 540.000 έυρώ, την κατηγορία ”επέκταση κτιριακών εγκαταστάσεων” που αποφασίστηκε ομόφωνα ο περιορισμός της σχετικής δαπάνης κατά 70.000 ευρώ, την κατηγορία ”εξέλιξη και επέκταση υπάρχοντος λογισμικού” αποφασίστηκε ομόφωνα η αύξηση του σχετικού κονδυλίου κατά 260.000 ευρώ και την κατηγορία ”νέες αγορές πληροφορική και έργα δημοσίου” όπου αποφασίστηκε ομόφωνα η αύξηση του σχετικού κονδυλίου κατά 350.000 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v