Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intramet: Aπό 28/6 η αποκοπή μερίσματος 0,027 ευρώ

Τη διανομή μερίσματος 0,027 ευρώ ανά μετοχή αποφάσισε η τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας Intramet, που πραγματοποιήθηκε σήμερα 27 Ιουνίου 2005.

Intramet: Aπό 28/6 η αποκοπή μερίσματος 0,027 ευρώ
Τη διανομή μερίσματος 0,027 ευρώ ανά μετοχή αποφάσισε η τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας Intramet, που πραγματοποιήθηκε σήμερα 27 Ιουνίου 2005.

Δικαιούχοι του μερίσματος είναι οι κ.κ. μέτοχοι κάτοχοι μετοχών της εταιρίας κατά τη λήξη της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών της 27/06/2005.

Από την 28/06/2005 οι μετοχές της εταιρίας διαπραγματεύονται στο Χρηματιστήριο Αθηνών χωρίς το δικαίωμα απολήψεως μερίσματος επί των κερδών της χρήσεως 2004.

Όσον αφορά στην καταβολή του μερίσματος, θα ξεκινήσει την 26η Αυγούστου 2005 και θα διενεργηθεί από την Εθνική Τράπεζα, μέσω των εξουσιοδοτημένων χειριστών των δικαιούχων μετόχων στο Σ.Α.Τ.

Επίσης, εξέλεξε νέο δεκαμελές Διοικητικό Συμβούλιο, με τριετή θητεία, αποτελούμενο από τους κ.κ. Σωκράτη Κόκκαλη του Πέτρου, Γεώργιο Αννινο του Αριστοτέλη, Πέτρο Σουρέτη του Κωνσταντίνου, Γεώργιο Δεληγιάννη του Κίμωνος, Δημήτριο Κλώνη του Χρήστου, Αριστοτέλη Αννινο του Γεωργίου, Αλέξανδρο Μυλωνάκη του Εμμανουήλ, Νικόλαο - Σωκράτη Λαμπρούκο του Δημητρίου, Αναστάσιο Τσούφη του Μιλτιάδη και Πέτρο Κόκκαλη του Σωκράτη.

Επίσης η γενική συνέλευση όρισε ως ανεξάρτητα μη εκτελεστικά μέλη τους κ.κ. Νικόλαο - Σωκράτη Λαμπρούκο του Δημητρίου και Αναστάσιο Τσούφη του Μιλτιάδη.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας κ. Πέτρος Σουρέτης στην ομιλία του τόνισε ότι το αναπτυξιακό σχέδιο της εταιρείας στηρίχθηκε στους εξής στρατηγικούς άξονες εν όψει της επικείμενης συγχώνευσης με απορρόφηση της Intramet από την Intrakat, η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί το φθινόπωρο του 2005:

* Οργανωτική και λειτουργική ανασυγκρότηση της παραγωγικής διαδικασίας του εργοστασίου με την υιοθέτηση αυτόνομων επιχειρησιακών μονάδων με τα εξής κέντρα: μεταλλικών κατασκευών, ελαφρών μεταλλικών κατασκευών, Γαλβανιστηρίου και το επιτελικό κέντρο μελετών.

* Βελτιστοποίηση, μείωση και αναλογική προσαρμογή του ανθρώπινου δυναμικού μέσω του προγράμματος εθελουσίας εξόδου που εφαρμόστηκε σε κλίμα συναίνεσης και στο οποίo συμμετείχαν 98 εργαζόμενοι επί συνόλου 379.

* Εντατικοποίηση της εμπορικής πολιτικής με την υποβολή υπερπολλαπλάσιων προσφορών σε δημόσια και ιδιωτικά έργα και η διεύρυνση της αγοράς ενδιαφέροντος σε νέους τομείς όπως είναι η αεροπορική βιομηχανία, η αυτοκινητοβιομηχανία και η βιομηχανία ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

Κατά το πρώτο εξάμηνο του 2005 και ως αποτέλεσμα της νέας στρατηγικής της, η Intramet ανέλαβε σημαντικά νέα έργα και ενδεικτικά αναφέρονται τα εξής:

* Κατασκευή Ταινιόδρομων Ορυχείων ΔΕΗ (ΔΜΑΟΡ-65) και κατασκευή Πλαισίων Ταινιόδρομων Ορυχείων ΔΕΗ (ΔΜΑΟΡ-69), συνολικού προϋπολογισμού 3 εκατ. ευρώ.



* Κατασκευή τμημάτων ηλεκτροστατικών φίλτρων της ΑΗΣ Αγ. Δημητρίου (ΜΕΤΚΑ ΑΕ) προϋπολογισμού 820 χιλ. ευρώ.

* Κατασκευή σχολικών βιβλιοθηκών προϋπολογισμού 960 χιλ. ευρώ του Οργανισμού Σχολικών Κτιρίων (ΟΣΚ) - Κατασκευή εξοπλισμού δικτύου GSM (K-Τelecom) στην Αρμενία, προϋπολογισμού 900 χιλ. ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v