Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εμπορική: Στις 13.30 συνεδριάζει το Δ.Σ.

Για τη 1.30 σήμερα το μεσημέρι είναι προγραμματισμένο το κρίσιμο διοικητικό συμβούλιο της Εμπορικής Τράπεζας, κατά τη διάρκεια του οποίου ενδεχομένως να ανακοινωθεί το αποτέλεσμα της αναλογιστικής μελέτης για το άνοιγμα της τράπεζας στα ασφαλιστικά της ταμεία.

Εμπορική: Στις 13.30 συνεδριάζει το Δ.Σ.
του Γιώργου Μαντέλα

Για τις 13.30 σήμερα το μεσημέρι είναι προγραμματισμένο το κρίσιμο διοικητικό συμβούλιο της Εμπορικής Τράπεζας, κατά τη διάρκεια του οποίου ενδεχομένως να ανακοινωθεί το αποτέλεσμα της αναλογιστικής μελέτης για το άνοιγμα της τράπεζας στα ασφαλιστικά της ταμεία.

Και λέμε ότι ενδεχομένως να ανακοινωθεί το αποτέλεσμα της αναλογιστικής μελέτης γιατί το διοικητικό συμβούλιο μπορεί να αποφασίσει και να κάνει χρήση της 15ημερης παράτασης που δόθηκε από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς για την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων πρώτου τριμήνου.

Σε αυτή την περίπτωση θα πάρει παράταση και η ανακοίνωση του αναλογιστικού ελλείμματος της Εμπορικής.

”Τα πάντα είναι θέμα διοικητικού συμβουλίου”, δήλωσε πριν από λίγο αρμόδιο στέλεχος της τράπεζας στο euro2day.gr. Διαβεβαίωσε πάντως ότι το διοικητικό συμβούλιο θα γίνει κανονικά παρά τις περί του αντιθέτου φήμες που κυκλοφορούσαν αργά χθες το βράδυ και σήμερα το πρωί.

Το ζήτημα βεβαίως είναι τι θα συζητήσει και τι θα αποφασίσει το διοικητικό συμβούλιο της Εμπορικής Τράπεζας.

Αξίζει να υπενθυμιστεί ότι σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε η ΟΤΟΕ την προηγούμενη εβδομάδα, έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση έξω από το κεντρικό κατάστημα της Εμπορικής Τράπεζας την ώρα της συνεδρίασης του Δ.Σ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v