Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intracom: Εργο 1,6 εκατ. ευρώ για την ΚτΠ

Σύμβαση για την εκτέλεση του έργου: ”Ανάπτυξη συστήματος διαχείρισης - διάχυσης γεωγραφικής πληροφορίας της γεωγραφικής υπηρεσίας στρατού”, προϋπολογισμού 1,6 εκατ. ευρώ υπέγραψε με την Κοινωνία της Πληροφορίας η διοίκηση της Intracom.

Intracom: Εργο 1,6 εκατ. ευρώ για την ΚτΠ
Σύμβαση για την εκτέλεση του έργου: ”Ανάπτυξη συστήματος διαχείρισης - διάχυσης γεωγραφικής πληροφορίας της γεωγραφικής υπηρεσίας στρατού”, υπέγραψε με την Κοινωνία της Πληροφορίας η διοίκηση της Intracom.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το συμβατικό τίμημα του έργου ανέρχεται στο ποσό των 1.620.437,28 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ και η διάρκεια υλοποίησής του είναι δέκα οκτώ μήνες, ενώ υπηρεσίες Internet θα παρέχονται για χρονικό διάστημα δυο ετών.

Αναλυτικότερα, το έργο αφορά στην ανάπτυξη ενός ολοκληρωμένου συστήματος ηλεκτρονικής διαχείρισης των γεωγραφικών προϊόντων – δεδομένων της Γεωγραφικής Υπηρεσίας Στρατού (ΓΥΣ), καθώς και στη δημιουργία κόμβου για τη διάχυση της Γεωγραφικής Πληροφορίας μέσω του διαδικτύου με τη χρήση τεχνολογιών Ηλεκτρονικού Εμπορίου.

Πιο συγκεκριμένα, στόχο έχει να αντιμετωπίσει ολοκληρωμένα το πρόβλημα της ενιαίας διαχείρισης του τεράστιου όγκου των ψηφιακών και αναλογικών γεωγραφικών υλικών – δεδομένων της ΓΥΣ, να εξαλείψει τις υφιστάμενες αδυναμίες στο τομέα της ενημέρωσης του πολίτη και των δημόσιων και ιδιωτικών φορέων σχετικά με τα διατιθέμενα προϊόντα της και να συμβάλλει στην ταχύτερη, αποτελεσματικότερη και ορθολογική διάχυση των προϊόντων και υπηρεσιών στους πολίτες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v