Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η Conklin/Intracom στην Supercom 2002

Η Conklin, θυγατρική της Intracom στις Η.Π.Α. συμμετείχε στη διεθνή έκθεση τηλεπικοινωνιακού υλικού Supercom 2002 παρουσιάζοντας τα προϊόντά της, που αφορούν εφαρμογές διαδραστικής τηλεόρασης και Συστήματα Δικτύου Πρόσβασης.

Η Conklin/Intracom  στην Supercom 2002
Η εταιρία Conklin, θυγατρική της Intracom στις Η.Π.Α. συμμετείχε στη διεθνή έκθεση Τηλεπικοινωνιακού υλικού Supercom 2002 παρουσιάζοντας σε δικό της περίπτερο τα προϊόντά της.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η Supercom είναι η μεγαλύτερη έκθεση τηλεπικοινωνιακών συστημάτων στις Η.Π.Α. και πραγματοποιείται κάθε χρόνο στην Ατλάντα με συμμετοχή εκατοντάδων εταιριών υψηλής τεχνολογίας από όλον τον κόσμο.

Στη φετινή Supercom ήταν εμφανές ότι το κύριο βάρος του ενδιαφέροντος των εκθετών αφορά στην περιοχή ψηφιακών ευρυζωνικών υπηρεσιών (Broadband Technologies). Η Conklin/Intracom δραστηριοποιείται στον εν λόγω τομέα και παρουσίασε λύσεις και συστήματα ADSL/DSLAM, Voice over IP, Εφαρμογές διαδραστικής τηλεόρασης και ολοκληρωμένα Συστήματα Δικτύου Πρόσβασης (Access Network).

Το περίπτερο της Conklin/Intracom επισκέφθηκε στις 4 Ιουνίου 2002 ο Πρόεδρος του oμίλου Intracom, κ. Σωκράτης Κόκκαλης. O κ. Κόκκαλης επισκέφθηκε περίπτερα καινοτόμων εταιριών του κλάδου και είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τις πιο πρόσφατες εξελίξεις στον τομέα των τηλεπικοινωνιών και υψηλής τεχνολογίας. Οπως είναι γνωστό, ο όμιλος INTRACOM δραστηριοποιείται στην αγορά των Η.Π.Α. και έχει πραγματοποιήσει ήδη σημαντικές επενδύσεις.

Η Conklin ανήκει στον όμιλο Intracom από τον Δεκέμβριο 2000, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση. Η έδρα της εταιρίας βρίσκεται στην Νέα Υόρκη ενώ τα τμήματα Ανάπτυξης και Marketing στην Ατλάντα. Κύρια δραστηριότητα της Conklin είναι η διάθεση Τηλεπικοινωνιακών Συστημάτων του Συνδρομητικού Δικτύου σε Operators των Η.Π.Α.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v