Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΤΕ: Οικονομική πρόσβαση στο Internet για φοιτητές

Ειδική προσφορά για όλους τους φοιτητές, πανελλαδικά, ανακοίνωσε σήμερα ο ΟΤΕ, με στόχο την ταχύτερη διείσδυση του Ιnternet και την ανάπτυξη της ευρυζωνικότητας στην Ελλάδα. Χορηγία σε φοιτητές που διακρίθηκαν, η οποία αφορά στη δωρεάν πρόσβαση ADSL.

ΟΤΕ: Οικονομική πρόσβαση στο Internet για φοιτητές
Ειδική προσφορά για όλους τους φοιτητές, πανελλαδικά, ανακοίνωσε σήμερα ο ΟΤΕ, με στόχο την ταχύτερη διείσδυση του Ιnternet και την ανάπτυξη της ευρυζωνικότητας στην Ελλάδα.

Αναλυτικά, η ειδική προσφορά του ΟΤΕ για όλους τους προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές των ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας, που θα ισχύει από τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά, περιλαμβάνει 5 ευρώ το μήνα για ADSL πρόσβαση (από 35,90 ευρώ που είναι σήμερα για ταχύτητα 512/128Kbps) και μείωση κατά 50% στο εφάπαξ τέλος ενεργοποίησης από το εκάστοτε ισχύον (δηλ. 17,50 ευρώ από 34,99 ευρώ που ισχύει σήμερα).

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, οι παραπάνω τιμές είναι χωρίς ΦΠΑ. Η μηνιαία σύνδεση στο Internet μέσω οποιουδήποτε παρόχου Internet (ISP) θα προσφέρεται επίσης σε ειδική τιμή ώστε η ολοκληρωμένη υπηρεσία να μην ξεπερνάει τα 15 ευρώ το μήνα.

Η προσφορά αυτή ισχύει καθ’ όλη την κανονική διάρκεια των σπουδών για τους προπτυχιακούς φοιτητές, ενώ για τους μεταπτυχιακούς ισχύει για 2 χρόνια από την έναρξη του μεταπτυχιακού κύκλου σπουδών ή μέχρι τη λήξη του. Η φοιτητική ιδιότητα και η διάρκεια των σπουδών θα πιστοποιείται με σχετική βεβαίωση που εκδίδει η γραμματεία κάθε τμήματος.

Οι φοιτητές, οι οποίοι χρειάζεται να έχουν σταθερή τηλεφωνική γραμμή στο όνομά τους, δικαιούνται την ειδική προσφορά για πρόσβαση ADSL εντός του νομού στον οποίο έχει έδρα η σχολή που είναι εγγεγραμμένοι.

Χορηγία στον/στην πρώτο/η φοιτητή/τρια κάθε τμήματος

Η χορηγία για τους φοιτητές αφορά στη δωρεάν πρόσβαση ADSL 512/128Kbps από τον ΟΤΕ για τον/την πρώτο/η που εισάγεται σε κάθε τμήμα ΑΕΙ και ΤΕΙ, καθώς και τον/την πρώτο/η φοιτητή/τρια κάθε έτους, κάθε τμήματος, για τον επόμενο χρόνο (καθ’ υπόδειξιν της σχολής).

Με την πρωτοβουλία αυτή ο ΟΤΕ επιβραβεύει τις προσπάθειες των νέων για εισαγωγή στα ΑΕΙ και ΤΕΙ, αλλά και την εξαιρετική πορεία τους κατά τη διάρκεια των σπουδών τους.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v