Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ομολογιακό δάνειο 350 εκατ. δολ. εκδίδει η NewMark

Ομολογιακό δάνειο ύψους 350 εκατ. δολ. θα εκδώσει η NewMark, θυγατρική της Τεχνικής Ολυμπιακής στις ΗΠΑ στο πλαίσιο της συγχώνευσής της με την επίσης Engle Ηomes Inc. Η έκδοση θα γίνει με δύο σειρές ομολογιών με λήξη το 2010 και 2012 για 200 και 150 εκατ. δολ. αντίστοιχα.

Ομολογιακό δάνειο 350 εκατ. δολ. εκδίδει η NewMark
H θυγατρική εταιρεία του ομίλου της Τεχνικής Ολυμπιακής, Newmark Homes Corp., ανακοίνωσε, ότι στο πλαίσιο της συγχωνευσής της με την επίσης θυγατρική εταιρεία του Ομίλου της Τεχνικής Ολυμπιακής, Engle Ηomes Inc, προτίθεται να εκδώσει πρώτη σειρά ομολογιών συνολικού ύψους 200 εκατ. δολαρίων με λήξη το έτος 2010 και δεύτερη σειρά ομολογιών ύψους 150 εκατ. δολαρίων με λήξη το έτος 2012.

H έκδοση των εν λόγω ομολογιών θα γίνει στις ΗΠΑ. Κύριος συντονιστής της έκδοσης είναι η Schroeder Salomon Smith Barney.

Η διάθεση των ανωτέρω κεφαλαίων θα γίνει για:

α) την αναχρηματοδότηση των κεφαλαίων κίνησης της συγχωνευμένης εταιρείας,

β) την αποπληρωμή δανείου 72 εκατ. δολαρίων που χρησιμοποιήθηκε για την εξαγορά της Engle Ηomes Inc, το Νοέμβριο του 2000,

γ) την αποπληρωμή του υπολειπόμενου ομολογιακού δανείου της Engle Homes Inc με λήξη το 2008, και

δ) την καταβολή των εξόδων έκδοσης όλων των ανωτέρω ομολογιών.

Η Newmark Ηomes Corp. θα μετονομαστεί σε Τechnical Olympic USΑ Inc. μετά την ολοκλήρωση της συγχωνευσής της με την Engle Ηomes Inc, και με την ονομασία αυτή, θα διαπραγματεύονται στο εξής οι μετοχές της στο Χρηματιστήριο Nasdaq της Νέας Υόρκης, με σύμβολο TOUS.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v