Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΤΕ: Με προσαρμοσμένη τιμή εκκίνησης στις 06/06

Με προσαρμοσμένη τιμή εκκίνησης τα 3,04 ευρώ θα διαπραγματεύεται η μετοχή της Αγροτικής Τράπεζας μόνο για τη συνεδρίαση της 6ης Ιουνίου 2005, σύμφωνα με ανακοίνωση του Χρηματιστηρίου Αθηνών. Από 6/6/2005, οι μετοχές της είναι διαπραγματεύσιμες στο ΧΑ χωρίς το δικαίωμα συμμετοχής στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.

ΑΤΕ: Με προσαρμοσμένη τιμή εκκίνησης στις 06/06
Με προσαρμοσμένη τιμή εκκίνησης τα 3,04 ευρώ και νέα όρια διακύμανσης θα διαπραγματεύεται η μετοχή της Αγροτικής Τράπεζας μόνο για τη συνεδρίαση της 6ης Ιουνίου 2005, σύμφωνα με ανακοίνωση του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Αναλυτικότερα λόγω της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου, τα όρια διακύμανσης της τιμής της μετοχής μόνο για την 6η Ιουνίου, ορίζονται ως εξής: +10% (και κατ’ επέκταση +20%) στην τιμή κλεισίματος της μετοχής της τελευταίας συνεδρίασης του Χ.Α, δηλαδή τα 5,34 ευρώ και -10% (και κατ’ επέκταση -20%) στην προσαρμοσμένη τιμή της μετοχής που προκύπτει λόγω της αύξησης.

Υπενθυμίζεται πως από 6/6/2005, οι μετοχές της εταιρίας είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α. χωρίς το δικαίωμα συμμετοχής στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με καταβολή μετρητών υπέρ των παλαιών μετόχων, με έκδοση 624 εκ. μετοχών, σε αναλογία 20 νέες (ΚΟ) μετοχές για κάθε 9 παλαιές (ΚΟ) μετοχές και τιμή διάθεσης εκάστης 2 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v