Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Info-Quest: Citrix Solutions Conference στις 9/6

Το Citrix Solutions Conference διοργανώνει την Πέμπτη 9 Ιουνίου στο Athens Hilton, η Info-Quest. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τη νέα έκδοση 4.0 της πλατφόρμας Citrix Access Suite, τα προϊόντα Citrix Online και τις λύσεις & υπηρεσίες που παρέχει η Info-Quest.

Info-Quest: Citrix Solutions Conference στις 9/6
Το Citrix Solutions Conference διοργανώνει την Πέμπτη 9 Ιουνίου στο Athens Hilton, η Info-Quest. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τη νέα έκδοση 4.0 της πλατφόρμας Citrix Access Suite, τα πρωτοποριακά προϊόντα Citrix Online καθώς και τις ολοκληρωμένες λύσεις & υπηρεσίες που παρέχει η Info-Quest στους τομείς του Access Infrastructure & Thin Client Computing.

Σύμφωνα με την Info-Quest, η Citrix αποτελεί τον αδιαφιλονίκητο ηγέτη στον τομέα του Access Infrastructure. Περισσότεροι από 160.000 Οργανισμοί παγκοσμίως, με περισσότερους από 60 εκατομμύρια χρήστες, αξιοποιούν την κορυφαία σουίτα πρόσβασης Citrix Access Suite.

Οι λύσεις Citrix έχουν βρει σημαντική ανταπόκριση και στην ελληνική αγορά και ήδη αξιοποιούνται από μεγάλες επιχειρήσεις & οργανισμούς, όπως η ΔΕΗ, η Shell, η Call Center Hellas κλπ.

Η έκδοση 4.0 της σουίτας, με σημαντικά διευρυμένη λειτουργικότητα και δυνατότητες, βοηθά σήμερα περισσότερο από ποτέ τις Επιχειρήσεις να βελτιώσουν την απόδοση των εφαρμογών τους, να μειώσουν τα κόστη τους και να εξασφαλίσουν την ολοκληρωμένη και ασφαλή πρόσβαση των υπαλλήλων τους στις επιχειρηματικές εφαρμογές.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, θα παρουσιασθούν για πρώτη φορά στην Ελλάδα και τα νέα πρωτοποριακά προϊόντα Citrix Online (Go ToMeeting, Go ToAssist, Go ToMyPC).

Πρόκειται για web based προϊόντα & υπηρεσίες που παρέχουν τη δυνατότητα απομακρυσμένης πρόσβασης και υποστήριξης σε πελάτες και επιχειρήσεις.

Οι υπηρεσίες ενσωματώνουν την online τεχνολογία screen-sharing της Citrix προσφέροντας σύνθετες, σε πραγματικό χρόνο λύσεις απομακρυσμένου – ελέγχου.

Η Info-Quest στη διάρκεια της μακρόχρονης συνεργασίας της με τη Citrix, έχει αποκτήσει σημαντικότατη εμπειρία στην υλοποίηση λύσεων access infrastructure.

Παράλληλα, έχει διευρύνει τις συνεργασίες της με οίκους όπως η Wyse, στον τομέα των Thin Clients, η RSA & Secure Computing στον τομέα του security & authentication & η ThinPrint στον τομέα του Wan Printing Acceleration, υλοποιώντας ολοκληρωμένες λύσεις access infrastructure, thin client computing & server consolidation, που προσδίδουν ουσιαστικά και άμεσα πλεονεκτήματα στους πελάτες της.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v