Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πειραιώς: Διάκριση για τις υπηρεσίες winbank

Οι υπηρεσίες ηλεκτρονικής τραπεζικής winbank internet και winbank mobile της Τράπεζας Περαιώς κατέλαβαν την πρώτη θέση σε αξιολόγηση που πραγματοποίησε το διακεκριμένο, ελληνικής έκδοσης, περιοδικό τεχνολογίας PC WORLD.

Πειραιώς: Διάκριση για τις υπηρεσίες winbank
Οι υπηρεσίες ηλεκτρονικής τραπεζικής winbank internet και winbank mobile της Τράπεζας Περαιώς κατέλαβαν την πρώτη θέση σε αξιολόγηση που πραγματοποίησε το διακεκριμένο, ελληνικής έκδοσης, περιοδικό τεχνολογίας PC WORLD (τεύχος 6ο, Ιούνιος 2005).

Συγκεκριμένα, το περιοδικό πραγματοποίησε συγκριτικό τεστ σε 12 υπηρεσίες e-banking και σε 3 υπηρεσίες mobile banking των ελληνικών τραπεζών.

Η αξιολόγηση κάθε υπηρεσίας e-banking αφορούσε στην ποιοτική εξέταση περισσότερων από 120 παραμέτρων, απαιτούσε την ποιοτική βαθμολογία περισσότερων από 1.500 χαρακτηριστικών και χρειάστηκε πάνω από 5.000 υπολογισμούς.

Οι υπηρεσίες winbank internet και winbank mobile αξιολογήθηκαν με 90,2 μονάδες και με 92,5 μονάδες αντίστοιχα. Οι κατηγόριες αξιολόγησης της υπηρεσίας e-banking στηρίχθηκαν στις ”Αρχικές Διαδικασίες εγγραφής και ενεργοποίησης υπηρεσίας” (91 μονάδες για την Τράπεζα Πειραιώς), στις ”Υποστηριζόμενες λειτουργίες μέσω web” (94,6 μονάδες για την Τράπεζα Πειραιώς), στην ”Ευκολία χρήσης” (81,5 μονάδες για την Τράπεζα Πειραιώς), την ”Ασφάλεια” (81,7 μονάδες για την Τράπεζα Πειραιώς) και την ”Υποστήριξη” (98 μονάδες για την Τράπεζα Πειραιώς).

Ως δυνατά σημεία της υπηρεσίας ξεχώρισαν μεταξύ των άλλων η δυνατότητα αποστολής χρημάτων με χρέωση πιστωτικής κάρτας (email payment) και η υπηρεσία τηλε-ειδοποιήσεων winbank alert που ενημερώνει άμεσα το χρήστη για τα θέματα που τον ενδιαφέρουν στο μέσο επιλογής του.

Στην κατηγορία ”Ασφάλεια” η χρήση του επιπλέον κωδικού ασφαλείας (κωδικός ασφάλειας extraPIN) ξεχώρισε για την αυξημένη ασφάλεια που προσδίδει στην υπηρεσία.

Για την αξιολόγηση της υπηρεσίας m-banking ο αριθμός των υπό αξιολόγηση στοιχείων ξεπέρασε τα εξήντα για κάθε εφαρμογή m-banking ξεχωριστά.

H νέα αυτή διάκριση έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά διακρίσεων που έχουν συγκεντρώσει οι υπηρεσίες ηλεκτρονικής τραπεζικής winbank της Τράπεζας Πειραιώς.

H Τράπεζα Πειραιώς μέσω των υπηρεσιών ηλεκτρονικής τραπεζικής winbank, επιβεβαιώνει ακόμα μια φορά την επιτυχημένη της πορεία και την ουσιαστική συμμετοχή της στην ανάπτυξη της ψηφιακής οικονομίας στην Ελληνική Αγορά.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v