Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η δημόσια εγγραφή της Πειραιώς ΑΕΕΑΠ (Διόρθωση)

Από 7 - 10 Ιουνίου θα διαρκέσει κατά πάσα πιθανότητα η δημόσια προσφορά για την είσοδο της Πειραιώς Επενδύσεις Ακίνητης Περιουσίας (ΑΕΕΑΠ), θυγατρικής της Τράπεζας Πειραιώς, στην Κύρια Αγορά του ΧΑ. Το εύρος τιμής αναμένεται να κυμανθεί μεταξύ 2,04 με 2,20 ευρώ.

Η δημόσια εγγραφή της Πειραιώς ΑΕΕΑΠ (Διόρθωση)
Από 7 έως 10 Ιουνίου θα διαρκέσει κατά πάσα πιθανότητα η διαδικασία δημόσιας προσφοράς για την είσοδο της Πειραιώς Επενδύσεις Ακίνητης Περιουσίας (ΑΕΕΑΠ), θυγατρικής της Τράπεζας Πειραιώς, στην Κύρια Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Σύμφωνα με πληροφορίες το εύρος τιμής στην δημόσια προσφορά αναμένεται να κυμανθεί μεταξύ 2,04 με 2,20 ευρώ ανά μετοχή με την εταιρεία να στοχεύει στην άντληση μεταξύ 27-30 εκατ. ευρώ διαθέτοντας το 25% των μετοχών της.

Η εταιρία σκοπεύει να τοποθετήσει τα αντληθέντα κεφάλαια σε ποσοστό τουλάχιστον 80% σε ακίνητη περιουσία, επιδιώκοντας την περαιτέρω ανάπτυξη των εργασιών της.

Κατά τη διάρκεια της Δημόσιας Προσφοράς οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθεύονται το εγκεκριμένο, σύμφωνα με το Π.Δ.348/85, ενημερωτικό δελτίο από τα καταστήματα των κυρίων αναδόχων (Τράπεζα Πειραιώς και Εθνική Τράπεζα), καθώς και από τα καταστήματα των λοιπών τραπεζών και ΕΠΕΥ που συμμετέχουν στο σχήμα των αναδόχων για τη Δημόσια Προσφορά.

* Εκ παραδρομής στο προηγούμενο κείμενο του euro2day.gr γράφθηκε ως χρόνος της δημόσιας εγγραφής το διάστημα 2-8 Ιουνίου αντί του... περισσότερο ορθού που προσδιορίζεται για το διάστημα 7-10 Ιουνίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v