Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μετονομασία της Πειραιώς Real Estate σε Solvency

Την μετονομασία της Πειραιώς Real Estate σε Solvency Διεθνής Ανώνυμη Εταιρία Επενδύσεων και Συμμετοχών, καθώς και την επέκταση του σκοπού της, ενέκρινε η έκτακτη γενικής συνέλευσης της εταιρίας, στις 30 Μαΐου.

Μετονομασία της Πειραιώς Real Estate σε Solvency
Την τροποποίηση του άρθρου 1 περί επωνυμίας ενέκρινε μεταξύ άλλων η έκτακτη γ.σ. της Πειραιώς Real Estate, στις 30 Μαΐου με απαρτία 87,603%. Ειδικότερα, εγκρίθηκε η μετονομασία της εταιρίας σε ”Solvency Διεθνής Ανώνυμη Εταιρία Επενδύσεων και Συμμετοχών”.

Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, η αλλαγή της επωνυμίας θα προστρέξει μετά την κατά νόμο καταχώρηση της σχετικής αποφάσεως από το Υπουργείο Ανάπτυξης, στο οποίο το Πρακτικό της Γενικής Συνέλευσης με τα λοιπά κατά νόμο έγγραφα και παραστατικά θα υποβληθεί προς έγκριση και δημοσίευση στο ΦΕΚ μέχρι την 03.06.2005.

Εκτιμάται ότι η σχετική διαδικασία θα έχει ολοκληρωθεί εντός τριμήνου.

Επίσης, η γενική συνέλευση ενέκρινε, την τροποποίηση του άρθρου 3 του καταστατικού της εταιρίας που αφορά στον σκοπό αυτής.

Ο νέος σκοπός της εταιρίας αντιπροσωπεύει τις νέες της δραστηριότητες και ειδικότερα:

Την απόκτηση με οποιοδήποτε τρόπο συμμετοχών σε νομικά πρόσωπα, εταιρίες κάθε τύπου και μορφής ως επίσης και κοινοπραξίες, ημεδαπές ή αλλοδαπές οποιουδήποτε κλάδου οικονομικής δραστηριότητας.

Την παροχή υπηρεσιών επιχειρηματικού σχεδιασμού, οργάνωσης και χρηματοοικονομικής διαχείρισης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v