Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΕΓΑ: Aύξηση κεφαλαίου σε αναλογία 5ν/10π

Την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά 1129,1 εκατ. ευρώ με καταβολή μετρητών και με έκδοση νέων μετοχών σε αναλογία 5 νέες προς 10 παλιές μετοχές στην τιμή των 3 ευρώ έκαστη, αποφάσισε η ετήσια τακτική γενική συνέλευση της Εθνικής Ασφαλιστικής, που συνήλθε σήμερα 31 Μαΐου.

ΕΕΓΑ:  Aύξηση κεφαλαίου σε αναλογία 5ν/10π
Την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά 129,1 εκατ. ευρώ με καταβολή μετρητών και με έκδοση νέων μετοχών σε αναλογία 5 νέες προς 10 παλιές μετοχές στην τιμή των 3 ευρώ έκαστη, αποφάσισε η ετήσια τακτική γενική συνέλευση της Εθνικής Ασφαλιστικής, που συνήλθε σήμερα 31 Μαΐου.

Η ανωτέρω απόφαση πάρθηκε προκειμένου να διατηρηθεί η κεφαλαιακή επάρκεια της εταιρίας σε υψηλά επίπεδα.

Η εταιρία δεν θα διανείμει μέρισμα για τη χρήση του 2004.

Όπως σημείωσε ο Πρόεδρος της Εθνικής Ασφαλιστικής και Πρόεδρος της ΕΤΕ κ. Τάκης Αράπογλου, τα μειωμένα κέρδη της Εταιρίας απορρόφησαν το κόστος της εθελουσίας εξόδου για όσους αποχώρησαν μέχρι 31.12.04 ενώ σημείωσε ότι το συνολικό κόστος αυτού του προγράμματος, θα αποσβεσθεί σε λιγότερο από 2 χρόνια.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Ασφαλιστικής κ. Δούκας Παλαιολόγος, αναφέρθηκε στους στόχους της Εταιρίας, ενώ ως προτεραιότητες καθόρισε την εκμετάλλευση συνεργιών με την ΕΤΕ σε επίπεδο κλάδου ζωής αλλά και γενικών κλάδων, τον επανασχεδιασμό των προϊόντων ώστε να αυξηθεί η κερδοφορία και οι όγκοι των πωλήσεων, η αυτοματοποίηση και αναπροσαρμογή λειτουργιών εξυπηρέτησης και υποστήριξης καθώς και η δραστική περικοπή περιττών εξόδων.

Ελ. Γλάρου

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v