Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΠΑΠ: Και ελληνικές ομάδες στο ”Πάμε Στοίχημα”

Το στοιχηματισμό και επί αγώνων ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου θα εισάγει ο ΟΠΑΠ, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Γ. Αλογοσκούφης στο ραδιοσταθμό Σκάι. Εξάλλου, σύμφωνα με πληροφορίες του euro2day.gr, ο ΟΠΑΠ και η Intralot (ίσως και μέσα στην εβδομάδα) θα ανακοινώσουν συμφωνία για αύξηση των αποδόσεων του ”Πάμε Στοίχημα”.

ΟΠΑΠ: Και ελληνικές ομάδες στο ”Πάμε Στοίχημα”
Δυνατότητα στοιχηματισμού και επί ελληνικών ομάδων θα έχουν οι παίκτες του ”Πάμε Στοίχημα”, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, Γ. Αλογοσκούφης, στο ραδιοσταθμό Σκάι.

Ο υπουργός, ερωτηθείς για τυχόν ύπαρξη ασυμβίβαστου στο πρόσωπο του κ. Κόκκαλη, αφού είναι βασικός μέτοχος στην Intralot και πρόεδρος του Ολυμπιακού, είπε πως στόχος της κυβέρνησης είναι ο ΟΠΑΠ να αναλάβει τη διενέργεια του ”Πάμε Στοίχημα” ”χωρίς ενδιάμεσους”.

Εξάλλου, σύμφωνα με πληροφορίες του euro2day.gr, ΟΠΑΠ και Intralot αναμένεται εντός των ημερών (ίσως και μέσα στην εβδομάδα) να ανακοινώσουν συμφωνία για την αύξηση της απόδοσης του Στοιχήματος.

Ο ΟΠΑΠ πραγματοποιεί σήμερα γενική συνέλευση για την έγκριση μερίσματος 1,48 ευρώ ανά μετοχή για τη χρήση του 2004. Η εταιρία έχει ήδη διανείμει προμέρισμα 0,55 ευρώ, και ”υπολοίπεται” η διανομή των 0,93 ευρώ.

Σύμφωνα με το Reuters, o ΟΠΑΠ αναμένεται να εισάγει το νέο παιχνίδι Bingo-Lotto μέσα στους πρώτους έξι μήνες του 2006, όπως είπε στη γενική συνέλευση των μετόχων ο διευθύνων σύμβουλος του οργανισμού Βασίλης Νειάδας.

”Το παιχνίδι αυτό αναμένεται να ξεκινήσει εντός του πρώτου εξαμήνου του 2006”, είπε ο κ. Νειάδας, στην ετήσια γενική συνέλευση των μετόχων.

Πρόσθεσε, παράλληλα πως ο ΟΠΑΠ αποσκοπεί στην εισαγωγή νέων παιχνιδιών, προκειμένου να διατηρήσει την ηγετική του θέση στην ελληνική αγορά τυχερών παιχνιδιών.

Δηλώσεις Γ. Ορφανού

Την εισαγωγή υπό προϋποθέσεις των ελληνικών αγώνων στο κουπόνι του ”Πάμε Στοίχημα” πρότεινε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γ. Ορφανός, στη γενική συνέλευση των μετόχων του ΟΠΑΠ.

Η πρόταση έγινε αποδεκτή από το διευθύνοντα σύμβουλο, Β. Νειάδα αλλά και τους μετόχους.

Προϋπόθεση για την εισαγωγή των ελληνικών αγώνων είναι ο στοιχηματισμός να συνδυάζεται με ξένους αγώνες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v