Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πρόοδος: Απόφαση για αγορά ιδίων μετοχών

Την αγορά ιδίων μετοχών μέχρι το 10% του μετοχικού κεφαλαίου, εφάπαξ ή τμηματικά, ενέκρινε ομόφωνα η τακτική γενική συνέλευση της Πρόοδος που πραγματοποιήθηκε στις 27 Μαΐου 2005. Η αγορά θα πραγματοποιηθεί εντός χρονικού διαστήματος 12 μηνών.

Πρόοδος: Απόφαση για αγορά ιδίων μετοχών
Την αγορά ιδίων μετοχών μέχρι το 10% του μετοχικού κεφαλαίου, εφάπαξ ή τμηματικά, ενέκρινε ομόφωνα η τακτική γενική συνέλευση της Πρόοδος που πραγματοποιήθηκε στις 27 Μαΐου 2005, σύμφωνα με ανακοίνωση της εισηγμένης.

Η αγορά θα πραγματοποιηθεί εντός χρονικού διαστήματος δώδεκα μηνών (από την ημερομηνία της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης), με κατώτατη τιμή αγοράς 1 ευρώ ανά μετοχή και ανώτατη τιμή αγοράς 6 ευρώ ανά μετοχή.

Παράλληλα η τακτική γενική συνέλευση ενέκρινε ομόφωνα όλα τα θέματα της ημερήσιας διάταξης που περιελάμβαναν, μεταξύ άλλων, την επανεκλογή του υφιστάμενου Διοικητικού της Συμβουλίου. Στη συνέλευση συμμετείχαν μέτοχοι οι οποίοι εκπροσωπούσαν το 66,57% του μετοχικού κεφαλαίου της.

Το μέρισμα για τη χρήση του 2004 αποφασίστηκε σε 0,18 ευρώ ανά μετοχή και αντιπροσωπεύει απόδοση 5,33% επί της τιμής της κλεισίματος στο Χρηματιστήριο Αθηνών την 26/5/2005.

Δικαιούχοι του μερίσματος θα είναι οι κάτοχοι μετοχών κατά τη λήξη της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών την Παρασκευή 27 Μαίου 2005.

Από τη Δευτέρα 30 Μαίου 2005, οι μετοχές της εταιρίας θα διαπραγματεύονται στο Χρηματιστήριο Αθηνών χωρίς το δικαίωμα λήψης μερίσματος χρήσης 2004, ενώ η πληρωμή του θα ξεκινήσει τη Δευτέρα, 6 Ιουνίου 2005.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v