Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Λύκος: Υλοποίηση πιστωτικής κάρτας EFG-MAKRO

Μια νέα, πρωτοποριακή κάρτα, προϊόν συνεργασίας της Τράπεζας EFG Eurobank Ergasias και της MAKRO διαχειρίζεται και υλοποιεί η Inform Λύκος, η οποία έχει αναλάβει την παροχή ολοκληρωμένης λύσης διαχείρισης των καρτών.

Λύκος: Υλοποίηση πιστωτικής κάρτας EFG-MAKRO
Μια νέα, πρωτοποριακή κάρτα, προϊόν συνεργασίας της Τράπεζας EFG Eurobank Ergasias και της MAKRO διαχειρίζεται και υλοποιεί η Inform Λύκος.

Η κάρτα με την ενσωματωμένη ψηφιακή φωτογραφία απευθύνεται αποκλειστικά στους πελάτες της MAKRO.

Όπως ανακοινώθηκε, η Inform Λύκος ανέλαβε την παροχή ολοκληρωμένης λύσης διαχείρισης των καρτών αυτών, η οποία περιλαμβάνει την κατασκευή της αίτησης με ειδικό αυτοκόλλητο επικόλλησης φωτογραφίας, την επεξεργασία της φωτογραφίας (ψηφιακής ή χάρτινης), την παραγωγή της κάρτας με φωτογραφία και την διαχείριση και επεξεργασία αρχείων φωτογραφιών.

O Ηλίας Σταρίδας, Διευθυντής Πωλήσεων Χρηματοοικονομικού Τομέα της Inform Λύκος, ανέφερε μεταξύ άλλων τα εξής:

”Ανταποκριθήκαμε με χαρά στην πρωτοποριακή ιδέα της Eurobank και της MAKRO και αναπτύξαμε μια νέα εφαρμογή. Αντιμετωπίζουμε κάθε πρωτοποριακή ιδέα των συνεργατών μας ως πρόκληση και επενδύουμε στην ανάπτυξη νέων εφαρμογών και υπηρεσιών όταν αυτό απαιτείται, προκειμένου να συμβάλλουμε στην αποτελεσματικότερη υλοποίηση της κάθε ιδέας”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v