Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Επίσκεψη βουλγαρικής αντιπροσωπείας στον ΟΛΘ

Τον Οργανισμό Λιμένος Θεσσαλονίκης επισκέφτηκαν την Τρίτη 24 Μαΐου εκπρόσωποι του Προέδρου του Βουλγαρικού Σοσιαλιστικού Κόμματος. Επίσης, η ημερίδα με τίτλο ”Εφαρμογή των λιμενικών προϊόντων του Διεθνούς Οργανισμού Εργασίας (ILO)” διοργανώνει την Τρίτη 31 Μαΐου ο ΟΛΘ.

Επίσκεψη βουλγαρικής αντιπροσωπείας στον ΟΛΘ
Την Τρίτη 24 Μαΐου εκπρόσωποι του Προέδρου του Βουλγαρικού Σοσιαλιστικού Κόμματος (Αξιωματική Αντιπολίτευση), επισκέφθηκαν τον Οργανισμό Λιμένος Θεσσαλονίκης.

Η Βουλγαρική αντιπροσωπεία αποτελούνταν από τους κ. Β. Καλίνωφ, βουλευτή της πόλης του Λομ και πρόεδρο της επιτροπής του Αγροτικού Τομέα του Σοσιαλιστικού Κόμματος, κ. Τσαβδάρεφ, πρόεδρο της Ομοσπονδίας Διεθνών Σχέσεων και τον κ. Ιλ. Σιβάτσεφ.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τη Διοίκηση του ΟΛΘ, η βουλγαρική αντιπροσωπεία αναφέρθηκε εκ νέου στην προοπτική συνεργασίας για την ανάπτυξη και λειτουργία του λιμένα του Λομ με τον Οργανισμό Λιμένα Θεσσαλονίκης και αποφασίστηκε η περαιτέρω επεξεργασία του θέματος σε στρατηγικό και τεχνικοοικονομικό επίπεδο.

Eξάλλου, ημερίδα με τίτλο ”Εφαρμογή των λιμενικών προϊόντων του Διεθνούς Οργανισμού Εργασίας (ILO)” διοργανώνει την Τρίτη 31 Μαϊου και ώρα 9.00 π.μ. ο ΟΛΘ σε συνεργασία με τον Διεθνή Οργανισμό Εργασίας (International Labour Organization).

Όπως ανακοινώθηκε, στην ημερίδα θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι των εργαζομένων, των εργοδοτών και του κράτους.

Η ημερίδα εστιάζεται στην παρουσίαση, στην Ελλάδα για πρώτη φορά, από εκπρόσωπο του ILO, του πρόσφατου ”Κώδικα Υγιεινής και Ασφάλειας (safety) στους Λιμένες, (2005)” και των Συνθηκών και Συστάσεων του ILO για την εργασία στους λιμένες.

Παράλληλα θα γίνει παρουσίαση του ”Κώδικα Ασφάλειας (Security) Λιμένων, (2004)” των ILO -IMO.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Αποθήκη Δ’, 1ος Προβλήτας, εντός του Λιμένα Θεσσαλονίκης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v