Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέος... γαλαξίας στο Hilton Αθηνών

Το Galaxy BBQ στο Hilton Αθηνών καλωσορίζει τους πελάτες του και φέτος σε ένα εξωτικό ταξίδι καινούργιων γευστικών προτάσεων κάτω από τα αστέρια του Αττικού ουρανού.

Νέος... γαλαξίας στο Hilton Αθηνών
Το Galaxy BBQ στο Hilton Αθηνών καλωσορίζει τους πελάτες του και φέτος σε ένα εξωτικό ταξίδι καινούργιων γευστικών προτάσεων κάτω από τα αστέρια του Αττικού ουρανού. Το Αθηναϊκό κοινό μπορεί να απολαύσει τις υπέροχα μοναδικές γεύσεις του Galaxy BBQ από τις 20 Μαΐου και μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου.

Ζήστε τη μαγεία του υπαίθριου εστιατορίου Galaxy BBQ, στο 13ο όροφο του ξενοδοχείου, στο πιο υψηλό σημείο του Hilton Αθηνών. Η φωτισμένη Αθήνα θα σας συναρπάσει ενώ η θέα ολόκληρης της πόλης από την Ακρόπολη έως τον Πειραιά, θα σας κόψει την ανάσα. Το ξύλινο δάπεδο, καθώς και ο διακριτικός φωτισμός δημιουργούν την κατάλληλη ατμόσφαιρα για να απολαύσετε ένα ρομαντικό δείπνο, αλλά και να διασκεδάσετε ή να γιορτάσετε με την παρέα σας. Σχεδιασμένο σύμφωνα με πρότυπα υψηλής ποιότητας, το Galaxy BBQ αποτελεί την απόλυτη γευστική πρόταση για δείπνο τις καλοκαιρινές νύχτες στην πόλη.

Ξεκινήστε το γευστικό σας ταξίδι επιλέγοντας από τις νέες Mediterranean fusion γεύσεις που σας προτείνουμε. Δοκιμάσετε τα 12 μοναδικά ορεκτικά μας σε συνδυασμό των 3, 6, 9 ή 12 μικρών μερίδων. Συνεχίστε με επιλογές κυρίως πιάτων στα κάρβουνα ή απολαύστε το φρέσκο ψάρι ημέρας. Δώστε ένα γλυκό τέλος στο ταξίδι σας κακομαθαίνοντας τον εαυτό σας με το συνδυασμό από τέσσερα επιδόρπια που παρουσιάζονται σε ένα πιάτο με ιδιαίτερο art de la table.

Για τους λάτρεις της Ιαπωνικής κουζίνας, το Galaxy BBQ προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία Sushi, Nigiri και Sashimi που ετοιμάζεται από Ιάπωνες Σεφ και σερβίρεται από Γιαπωνέζες σερβιτόρες. Το Ιαπωνικό μενού προσφέρεται σε συνεργασία με την Japonica, εταιρεία εστίασης με εξειδίκευση στις ιαπωνικές γεύσεις.

Το Galaxy BBQ, λειτουργεί από Κυριακή έως Πέμπτη από τις 8:00 μ.μ. έως τις 00:30 π.μ. (τελευταία παραγγελία) και έως τη 1:30 π.μ. (τελευταία παραγγελία) Παρασκευή και Σάββατο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v