Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέα συνάντηση Π. Βουρλούμη - συνδικαλιστών

Σαν ύστατη προσπάθεια χαρακτηρίζουν οι συνδικαλιστές της ΟΜΕ-ΟΤΕ τη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις δύο το μεσημέρι. Οι συνδικαλιστές θα συναντηθούν με τον κ. Π. Βουρλούμη εμμένοντας στις θέσεις τους.

Νέα συνάντηση Π. Βουρλούμη - συνδικαλιστών
Σαν ύστατη προσπάθεια χαρακτηρίζουν οι συνδικαλιστές της ΟΜΕ-ΟΤΕ τη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις δύο το μεσημέρι με τον πρόεδρο του ΟΤΕ, Π. Βουρλούμη.

Οι συνδικαλιστές θα συναντηθούν με τον κ. Π. Βουρλούμη εμμένοντας στις θέσεις τους, ιδίως δε σε αυτή που αφορά στο δικαίωμα των διευθυντών να απολύουν εργαζομένους χωρίς σχετική διαβούλευση με αυτούς.

Σύμφωνα με στελέχη της ΟΜΕ-ΟΤΕ, οι συνδικαλιστές δεν επιθυμούν να έχουν τον πρώτο λόγο σε μια επιτροπή απολύσεων, αλλά απλώς συμμετοχή.

Πληροφορίες που προέρχονται από τις ίδιες πηγές αναφέρουν ότι με την εξέλιξη αυτή συμφωνούν και οι 3 συναρμόδιοι υπουργοί (Οικονομίας, Μεταφορών και Εργασίας). Θεωρείται δε πολύ πιθανό σήμερα το απόγευμα να υπάρξει εξέλιξη, δεδομένου ότι αύριο ξεκινά το συνέδριο της ΟΜΕ – ΟΤΕ στη Θεσσαλονίκη και οι όποιες αντιδράσεις θα λειτουργήσουν πολλαπλασιαστικά.

Στ. Ζαχαρός

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v