Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αλουμυλ: Στις 25/5 η απόφαση για ομολογιακό

Στις 25 Μαΐου κατά τη διάρκεια της ετήσιας γενικής συνέλευσης θα αποφασιστεί η έκδοση ή μη ομολογιακού δανείου, με ανώτατο ύψος τα 20 εκ. ευρώ, επισημαίνει η Αλουμυλ Μυλωνάς, απαντώντας σε δημοσίευμα της Ημερησίας στις 17/5/05 που αναφερόταν ότι η εταιρία προβαίνει σε ομολογιακό δάνειο.

Αλουμυλ: Στις 25/5 η απόφαση για ομολογιακό
Στις 25 Μαΐου κατά τη διάρκεια της ετήσιας γενικής συνέλευσης θα αποφασιστεί η έκδοση ή μη ομολογιακού δανείου, με σκοπό κατά κύριο λόγο την αναχρηματοδότηση του υφιστάμενου δανεισμού, με ανώτατο ύψος τα 20 εκ. ευρώ, επισημαίνει η Αλουμυλ Μυλωνάς, απαντώντας σε δημοσίευμα της Ημερησίας στις 17/5/05 που αναφερόταν ότι η εταιρία προβαίνει σε ομολογιακό δάνειο.

Παράλληλα, αναφορικά με την εξέλιξη των αποτελεσμάτων τριμήνου, τα οποία κινήθηκαν καθαρά ανοδικά, η εταιρία γνωστοποιεί ότι τα ακριβή οικονομικά μεγέθη του Ομίλου και της μητρικής θα ανακοινωθούν επίσημα με δελτίο τύπου, κατά την πάγια τακτική της εταιρίας, σε συμμόρφωση με τη χρηματιστηριακή νομοθεσία, το τελευταίο δεκαήμερο του Ιουνίου, δεδομένης και της ενσωμάτωσης του νέου συστήματος ηλεκτρονικής διαχείρισης πληροφοριών (ERP).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v