Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εθνική: Νέο management στο σερβικό βραχίονα

Στην τοποθέτηση νέου management στο σερβικό βραχίονα του ομίλου προχώρησε αργά χθες το βράδυ η Εθνική Τράπεζα.

Εθνική: Νέο management στο σερβικό βραχίονα
του Γιώργου Μαντέλα

Στην τοποθέτηση νέου management στο σερβικό βραχίονα του ομίλου προχώρησε αργά χθες το βράδυ η διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας.

Συγκεκριμένα, τοποθετήθηκαν νέοι επικεφαλής, οι οποίοι αυτή τη φορά είναι Σέρβοι, ενώ μόνο ένας Έλληνας θα συμμετέχει στη διοίκηση της θυγατρικής στη Γιουγκοσλαβία.

Ο στόχος παραμένει η αυτόνομη οργανική ανάπτυξη της μεγαλύτερης ελληνικής εμπορικής τράπεζας στη Νέα Γιουγκοσλαβία, χωρίς όμως αυτό να συνεπάγεται ότι δεν εξετάζεται κάθε πιθανό ενδεχόμενο και για εξαγορά, εφόσον βρεθεί μία καλή ευκαιρία.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Εθνική Τράπεζα εξετάζει την περίπτωση της τράπεζας ”Vojvodjanska”, η οποία είναι η 4η μεγαλύτερη τράπεζα στη Σερβία.

Ομως, καλά ενημερωμένες πηγές από την Εθνική διευκρινίζουν ότι το συγκεκριμένο ίδρυμα ανήκει ακόμη στο κράτος και κατά πάσα πιθανότητα θα περιληφθεί στο πρόγραμμα ιδιωτικοποίησης από τον επόμενο χρόνο.

Όταν γίνει αυτό, τότε η ”Vojvodjanska” θα εξεταστεί από την Εθνική, όπως συμβαίνει και με τις άλλες περιπτώσεις, έλεγε χαρακτηριστικά η ίδια πηγή.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v