Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Tellas: Συμφωνία με Ericsson για ”βιντεοτηλεφωνία”

Συμφωνία με την Tellas για την προμήθεια εξοπλισμού υπηρεσίας video-κλήσης προς σταθερά τηλέφωνα ανακοίνωσε σήμερα η Ericsson. Όπως σχολιάζει η σουηδική εταιρία, είναι η πρώτη φορά που θα παρέχεται μια τέτοια υπηρεσία στην Ελλάδα.

Tellas: Συμφωνία με Ericsson για ”βιντεοτηλεφωνία”
Συμφωνία με την Tellas ανακοίνωσε η Ericsson το πρωί της Δευτέρας, με αντικείμενο την προμήθεια λύσης που καθιστά δυνατή την προσφορά της υπηρεσίας video – τηλεφωνίας σε συνδρομητές σταθερής τηλεφωνίας, αλλά και την Υπηρεσία Ολοκλήρωσης (System Integration) της εν λόγω λύσης στο δίκτυο της Tellas.

Πρόκειται για την πρώτη εμπορική διάθεση της υπηρεσίας αυτής στην Ελληνική αγορά, αλλά και για μία από τις πρώτες σε Ευρωπαϊκό επίπεδο.

Η υπηρεσία video-τηλεφωνίας παρέχει εμπλουτισμένη εμπειρία επικοινωνίας στους τελικούς χρήστες (οικιακούς και εταιρικούς) και είναι διαθέσιμη σε όλους τους συνδρομητές υπηρεσιών σταθερής τηλεφωνίας της Tellas.

Χρησιμοποιώντας μια SIP-enabled τερματική συσκευή video-τηλεφωνίας, οι συνδρομητές της Tellas θα μπορούν να πραγματοποιούν και να δέχονται τόσο τις συνήθεις φωνητικές κλήσεις, όσο και κλήσεις video-τηλεφωνίας, απλώς χρησιμοποιώντας την υπάρχουσα σταθερή τηλεφωνική τους σύνδεση.

Η νέα προσφερόμενη υπηρεσία video-τηλεφωνίας αποτελεί μια πολύ ελκυστική λύση για οποιονδήποτε χρήστη σταθερής τηλεφωνίας στην Ελλάδα καθώς διατίθεται μέσω των συνηθισμένων γραμμών PSTN ή ISDN.

”Εισάγοντας πρώτοι στην Ελληνική αγορά μία ακόμη πρωτοποριακή υπηρεσία, η οποία είναι εύκολα διαθέσιμη σε όλους, η Tellas επιβεβαιώνει για μια ακόμη φορά την ικανότητα και τη δέσμευσή της να προσφέρει προηγμένες τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες στους Έλληνες,” δήλωσε ο Andrea Costa, CEO της Tellas.

”Έχουμε ήδη μια επιτυχημένη συνεργασία με την Ericsson από την πρώτη ημέρα λειτουργίας μας και η Ericsson απέδειξε για άλλη μια φορά τόσο τη δέσμευσή της όσο και τις ικανότητές της στην παροχή και αυτής της λύσης” πρόσθεσε ο κ. Costa.

”Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που η Tellas εμπιστεύθηκε την Ericsson για τις Υπηρεσίες Ολοκλήρωσης καθώς και για την παροχή μίας τόσο προηγμένης λύσης, η οποία εισάγεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και έχει υλοποιηθεί μόνο ελάχιστες φορές στην Ευρώπη έως σήμερα,” δήλωσε ο Bill Zikou, President, Ericsson South East Europe.

”Το συμβόλαιο αυτό ισχυροποιεί περαιτέρω τη σχέση μας με την Tellas και επιβεβαιώνει τη δέσμευσή μας στην ανάπτυξη της Ελληνικής αγοράς.”

Βάσει της συμφωνίας, η Ericsson ολοκλήρωσε απρόσκοπτα την παρεχόμενη λύση στο υπάρχον δίκτυο TDM και IP της Tellas, η οποία αποτελεί τμήμα της συνολικής λύσης της Ericsson για μια πλήρη πλατφόρμα υπηρεσιών πολυμέσων, που περιλαμβάνει και μελλοντικές ευρυζωνικές εφαρμογές ΙΡ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v