Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Info-Quest: Εναρξη συνεργασίας με την Sony Hellas

Την έναρξη συνεργασίας στον τομέα διάθεσης των προϊόντων Sony στην ελληνική αγορά ανακοίνωσαν η Info-Quest και η Sony Hellas. Από σήμεραοι καταναλωτές θα βρίσκουν στο δίκτυο εξουσιοδοτημένων συνεργατών της Info-Quest τις πλήρεις σειρές των Notebooks Vaio & οθονών LCD & LCD/TV της Sony.

Info-Quest: Εναρξη συνεργασίας με την Sony Hellas
Την έναρξη συνεργασίας στον τομέα διάθεσης των προϊόντων Sony στην ελληνική αγορά ανακοίνωσαν η Info-Quest και η Sony Hellas.

Ειδικότερα, από τις 20 Μαΐου, οι καταναλωτές θα βρίσκουν στο δίκτυο εξουσιοδοτημένων συνεργατών της Info-Quest τις πλήρεις σειρές των ιδιαίτερα καινοτόμων, προηγμένων τεχνολογικά, αλλά και μοναδικών από σχεδιαστικής απόψεως Notebooks Vaio & οθονών LCD & LCD/TV της Sony.

O κ. Κωνσταντίνος Δελήγιαννης, Εμπορικός Διευθυντής Τομέα Διανομής της Info-Quest δήλωσε για τη συνεργασία:

”Η Info-Quest συνεργάζεται με τους σημαντικότερους κατασκευαστές προϊόντων πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών, δίνοντας στους πελάτες της τη δυνατότητα να επιλέξουν από μία ιδιαίτερα μεγάλη ποικιλία προϊόντων εκείνα που ανταποκρίνονται καλύτερα στις απαιτήσεις τους.

Η συνεργασία μας με τη Sony Hellas, είναι ιδιαίτερα σημαντική καθώς θα δώσει στους πελάτες μας πρόσβαση στις πρωτοποριακές τεχνολογίες ενός από τους σημαντικότερους, παγκοσμίως, κατασκευαστές προϊόντων υψηλής τεχνολογίας”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v