Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΤΕ: ”Ναυάγησαν” οι διαπραγματεύσεις με ΟΜΕ-ΟΤΕ

Το ”ναυάγιο” των διαπραγματεύσεων με την ΟΜΕ-ΟΤΕ για το πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου ανακοίνωσε χθες στο διοικητικό συμβούλιο του Οργανισμού ο πρόεδρος του ΟΤΕ Παν. Βουρλούμης ο οποίος φέρεται να ζητεί τη βοήθεια της κυβέρνησης.

ΟΤΕ: ”Ναυάγησαν” οι διαπραγματεύσεις με ΟΜΕ-ΟΤΕ
Το ”ναυάγιο” των διαπραγματεύσεων με την ΟΜΕ-ΟΤΕ για το πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου ανακοίνωσε χθες στο διοικητικό συμβούλιο του Οργανισμού ο πρόεδρος του ΟΤΕ Παν. Βουρλούμης.

Όπως αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα η εφημερίδα ”Καθημερινή”, ο πρόεδρος του Οργανισμού ζητεί τώρα πολιτική χείρα βοηθείας, κάτι που μεταφράζεται σε νομοθετική πρωτοβουλία της κυβέρνησης για την πρόωρη συνταξιοδότηση 5.000 υπαλλήλων με την ταυτόχρονη κατάργηση του καθεστώτος μονιμότητας για όσους προσλαμβάνονται εφεξής.

Εξάλλου, στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται πως ο πρόεδρος του ΟΤΕ φέρεται να χαρακτήρισε τον διάλογο με την ΟΜΕ-ΟΤΕ προσχηματικό από την πλευρά της πλειοψηφούσης ΠΑΣΚΕ με στόχο τη χρονοτριβή και τον τορπιλισμό, έτσι ώστε η κυβέρνηση να χρεωθεί την αποτυχία ή τη μονομερή νομοθετική πρωτοβουλία, επί της οποίας προσβλέπει να επενδύσει η αξιωματική αντιπολίτευση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v