Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Γρ. Σαράντης: Placement για το 3,9% (update)

Πέντε πακέτα μετοχών (1,5 εκατ. τεμάχια) που αντιπροσωπεύουν το 3,9% του μετοχικού κεφαλαίου της Γρ. Σαράντης πέρασαν μέσω του Χ.Α. στην τιμή των 5,94 ευρώ ανά μετοχή. Στο 28% ανέρχεται πλέον η συμμετοχή των ξένων.

Γρ. Σαράντης: Placement για το 3,9% (update)
Πέντε πακέτα μετοχών (1,5 εκατ. τεμάχια) που αντιπροσωπεύουν το 3,9% του μετοχικού κεφαλαίου της Γρ. Σαράντης πέρασαν μέσω του Χ.Α. στην τιμή των 5,94 ευρώ ανά μετοχή.

Η οργάνωση της ιδιωτικής τοποθέτησης πραγματοποιήθηκε από την Alpha Finance ΑΧΕΠΕΥ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας, οι βασικοί μέτοχοι της Γρ. Σαράντης ενημέρωσαν την εταιρία ότι κατά τη συνεδρίαση του ΧΑΑ της 19ης Μαϊου 2005, προχώρησαν σε ιδιωτική τοποθέτηση 1,5 εκατ. μετοχών στην τιμή των 5,94 ευρώ ανά μετοχή, με στόχο τη διεύρυνση της συμμετοχής θεσμικών επενδυτών στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρίας.

Οι μετοχές τοποθετήθηκαν σχεδόν εξ’ ολοκλήρου σε θεσμικά χαρτοφυλάκια του εξωτερικού, διευρύνοντας με αυτόν τον τρόπο τη συνολική συμμετοχή των ξένων θεσμικών στο μετοχικό κεφάλαιο της Γρ. Σαράντης στο 28% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας.

Επίσης, ο όμιλος Γρ. Σαράντης θα ανακοινώσει τα αποτελέσματα του Α’ τριμήνου 2005, τη Δευτέρα 30 Μαίου 2005, σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:

* Ώρα 10:30- Έκδοση Δελτίου Τύπου, το οποίο θα είναι διαθέσιμο από την ιστοσελίδα του Χρηματιστηρίου Αθηνών (www.ase.gr) και την ιστοσελίδα της εταιρίας Γρ. Σαράντης (www.sarantis.gr). Το Δελτίο Τύπου θα αποσταλεί επίσης στην ευρεία επενδυτική κοινότητα τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό καθώς και στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης (ΜΜΕ).

* Ωρα 17:00 – Ενημέρωση των επενδυτών και αναλυτών μέσω τηλεφωνικής συνδιάσκεψης στο τηλέφωνο 30 210 94 60 800.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v