Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Cosmote: Νέες ψυχαγωγικές υπηρεσίες Star Wars

Νέες ψυχαγωγικές υπηρεσίες Star Wars προσφέρει η Cosmote, εμπλουτίζοντας το ευρύ φάσμα των υπηρεσιών της i-mode και MyCosmos, στο πλαίσιο αποκλειστικής συμφωνίας με την εταιρία Lucasfilm Ltd. ενόψει της ταινίας ”Star Wars: Επεισόδιο ΙΙΙ, Η Εκδίκηση των Σίθ”.

Cosmote: Νέες ψυχαγωγικές υπηρεσίες Star Wars
Σ’ έναν πολύ μακρινό γαλαξία και στον κόσμο του κινηματογραφικού θρύλου Star Wars, μεταφέρει η Cosmote το σύνολο της πελατειακής της βάσης, εμπλουτίζοντας το ευρύ φάσμα των υπηρεσιών της, i-mode και ΜyCosmos.

Ως αποτέλεσμα της αποκλειστικής συμφωνίας της Cosmote με την εταιρία Lucasfilm Ltd. και λίγες ημέρες πριν την παγκόσμια πρεμιέρα, στις 20 Μαΐου, της ταινίας ”Star Wars: Επεισόδιο ΙΙΙ, Η Εκδίκηση των Σίθ”, όλοι οι πελάτες της Cosmote έχουν τη μοναδική ευκαιρία να ”προσωποποιήσουν” το κινητό τους τηλέφωνο και να αναβιώσουν συγκλονιστικές σκηνές από το κινηματογραφικό έπος.

Σε συνεργασία με την THQ Wireless Inc., η εταιρία εμπλουτίζει τις δημοφιλείς υπηρεσίες i-mode με 3 νέα sites της THQ, διαθέσιμα τόσο στο κεντρικό μενού του i-mode όσο και στις αντίστοιχες υποκατηγορίες.

Πρόκειται για τα sites:

Star Wars Wallpapers: Wallpapers με τους δημοφιλείς ήρωες των Star Wars, όπως ο θρυλικός Anakin Skywalker, ο ηρωικός Luke Skywalker, η πριγκίπισσα Padme Amidala, o σοφός Jedi Master Yoda και πολλοί άλλοι δημοφιλείς πρωταγωνιστές του κινηματογραφικού έπους, που ”ζωντανεύουν” αποκλειστικά για τους πελάτες της Cosmote.

Επιπλέον, wallpapers με σκηνές από τις ταινίες αλλά και από τα εντυπωσιακά διαστημικά σκάφη των ηρώων.

Επίσης, το i-mode site Star Wars Wallpapers περιλαμβάνει συναρπαστικά videos με τις καλύτερες σκηνές δράσης καθώς και τις πιο χαρακτηριστικές στιγμές όλων των ταινιών.

Star Wars Ringtones: Ringtones από τη θρυλική μουσική των ταινιών. Το site περιλαμβάνει, επίσης, real tones με ατάκες, μουσική και ηχητικά εφέ από το διάσημο έπος.

Star Wars Games: Ολοκληρωμένη σειρά από παιχνίδια βασισμένα στο Star Wars. To πρώτο διαθέσιμο παιχνίδι δράσης βασίζεται στην πολυαναμενόμενη ταινία ”Star Wars: Επειδόσιο ΙΙΙ, Η Εκδίκηση Των Σίθ” και διαθέτει υψηλής ποιότητας γραφικά, ήχο και πλοκή.

Εκτός του i-mode, οι πρωτοποριακές υπηρεσίες με περιεχόμενο Star Wars είναι διαθέσιμες και μέσω των υπηρεσιών MyCosmos καθώς η Cosmote εμπλουτίζει την αντίστοιχη ομπρέλα των υπηρεσιών της.

Πιο συγκεκριμένα, η Cosmote διαθέτει το νέο site ”Star Wars” μέσω του μενού wap των υπηρεσιών MyCosmos αλλά και μέσω του μενού MyCOSMOSview.

Το νέο site περιλαμβάνει:

- Wallparers, Ringtones, Games: Περιεχόμενο ακριβώς ίδιο με των υπηρεσιών i-mode.

- Screensavers: Σκηνές από τις μάχες αλλά και εικόνες των δημοφιλών πρωταγωνιστών των Star Wars.

- Ευχετήριες κάρτες: Με περιεχόμενο Star Wars για πρωτότυπες ευχές.

- Videos: Videos με χαρακτηριστικές σκηνές και από τις 6 συναρπαστικές Star Wars ταινίες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά παρέχεται στο MyCosmos η υπηρεσία Real Tones, η οποία εκτός από μουσική, περιλαμβάνει χαρακτηριστικές φράσεις και ήχους από τις ταινίες Star Wars.

Σχετικά με τη διάθεση των νέων αποκλειστικών ψυχαγωγικών υπηρεσιών Star Wars από την Cosmote, ο Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της εταιρίας, κ. Κώστας Λιαμίδης, δήλωσε:

”Πρωτοπορώντας για μια ακόμη φορά, η Cosmote, μέσω της αποκλειστικής στην Ελλάδα συνεργασίας με τη Lucasfilm Ltd., δίνει την ευκαιρία στους πελάτες της να ζήσουν τη μαγεία του Star Wars μέσα από το κινητό τους τηλέφωνο.

Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να διευρύνουμε το φάσμα των ψυχαγωγικών υπηρεσιών που παρέχουμε με νέο συναρπαστικό περιεχόμενο από το Star Wars, καλύπτοντας τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών πελατών μας”.

Από την πλευρά του, ο Διευθυντής Διεθνών Αδειών Χρήσης Δικαιωμάτων Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Marketing της Lucas Licensing Ltd., κ. Paul Southern, τόνισε:

”Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που συνεργαζόμαστε με την Νο 1 εταιρία κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα. Μέσω της συγκεκριμένης συνεργασίας και με τη χρήση τεχνολογιών αιχμής, η Lucasfilm Ltd. μεταφέρει τον κόσμο του σινεμά στο κινητό τηλέφωνο και οι πελάτες της Cosmote, κατ’ αποκλειστικότητα στην ελληνική αγορά, ’γνωρίζουν’ από κοντά το μεγαλύτερο κινηματογραφικό έπος, Star Wars”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v