Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Eurobank: Ενδιαφέρον για την αγορά της Πολωνίας

Το ενδιαφέρον της για την αγορά της Πολωνίας εκδήλωσε η EFG Eurobank, στο 12ο συνέδριο που πραγματοποίησε η UBS στη Νέα Υόρκη, στο οποίο συμμετείχαν περίπου 70 εταιρίες, μεταξύ των οποίων και 25 ευρωπαϊκές τράπεζες και ασφαλιστικές εταιρίες.

Eurobank: Ενδιαφέρον για την αγορά της Πολωνίας
Το ενδιαφέρον της για την αγορά της Πολωνίας εκδήλωσε η EFG Eurobank, όπως αναφέρει η UBS σε έκθεσή της για τον παγκόσμιο τραπεζικό κλάδο με ημερομηνία 17 Μαΐου.

H UBS αναφέρεται στην έκθεσή της στο 12ο συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη στις 9 και 10 Μαΐου, όπου συμμετείχαν περίπου 70 εταιρίες, μεταξύ των οποίων και 25 ευρωπαϊκές τράπεζες και ασφαλιστικές εταιρίες.

Η UBS σημειώνει πως οι περισσότερες ευρωπαϊκές τράπεζες έχουν εκδηλώσει έντονο ενδιαφέρον για εξαγορές σε αναδυόμενες αγορές και ειδικότερα στην Ανατολική Ευρώπη και στην Ασία.

Ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά την αγορά της Πολωνίας, από τις τράπεζες που έλαβαν μέρος στο συνέδριο, μεταξύ των οποίων και η EFG Eurobank (αλλά και οι ΑΙΒ, Nordea, KBC), αναφέρθηκε ότι θα επέλθει συγκέντρωση στην αγορά, στην οποία και θέλουν να ενισχύσουν το μερίδιό τους.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v