Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intralot: Ανάληψη έργου στη Νέα Ζηλανδία

Στην υπογραφή σύμβασης με το υπουργείο Εσωτερικών της Νέας Ζηλανδίας σχετικά με την προμήθεια και λειτουργία ενός ολοκληρωμένου on line συστήματος (monitoring system) για τη διαχείριση και εποπτεία τερματικών Video Lottery, υπέγραψε η Intralot.

Intralot: Ανάληψη έργου στη Νέα Ζηλανδία
Στην υπογραφή σύμβασης, κατόπιν διεθνούς διαγωνισμού, με το υπουργείο Εσωτερικών της Νέας Ζηλανδίας σχετικά με την προμήθεια και λειτουργία ενός ολοκληρωμένου on line συστήματος (monitoring system) για τη διαχείριση και εποπτεία τερματικών Video Lottery, υπέγραψε η Intralot.

Η διάρκεια της σύμβασης είναι 6ετής με δυνατότητα ανανέωσης για πέντε 5 χρόνια, ενώ η αξία του έργου ανέρχεται στα 35 εκατ. δολάρια (Νέας Ζηλανδίας).



Η Intralot θα εγκαταστήσει και θα λειτουργήσει το on line κεντρικό σύστημα βασισμένο στην πλατφόρμα V-LOTOS™, το οποίο θα διαχειρίζεται περισσότερα από 20.000 ήδη εγκατεστημένα τερματικά σε 1.800 σημεία πώλησης σε όλη τη χώρα και αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες εγκαταστάσεις Video Lottery στον κόσμο.

”Είναι ιδιαίτερα σημαντική η σύμβαση στη Νέα Ζηλανδία, καθώς έπειτα από διεθνή διαγωνισμό επιλέχθηκε η άρτια τεχνολογία της εταιρίας σε μία χώρα υψηλού βιοτικού επιπέδου και απαιτητικών προδιαγραφών υλοποίησης έργου.

Η νέα σύμβαση αναδεικνύει την Intralot σε εταιρία των 5 ηπείρων και δημιουργεί προϋποθέσεις επέκτασης στην ευρύτερη περιοχή της Ωκεανίας και της ΝΑ Ασίας, μια από τις σημαντικότερες αγορές παγκοσμίως”, τόνισε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας κ. Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται πως η επιλογή της Intralot από το υπουργείο Εσωτερικών της Νέας Ζηλανδίας βασίστηκε στην τεχνολογική υπεροχή του V-LOTOS™ και την εμπειρία που διαθέτει η εταιρία στη διαχείριση συστημάτων παγκοσμίως.

Μέσω του νέου συστήματος, το υπουργείο θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθεί και να ελέγχει on line πόσα χρήματα παίζονται σε κάθε τερματικό, τη διανομή των κερδών στους παίκτες από κάθε τερματικό, τις πωλήσεις των παιχνιδιών, καθώς και να εντοπίζει τυχόν προβλήματα στο λογισμικό των παιχνιδιών και των μηχανημάτων.

Η υλοποίηση του έργου αναμένεται να ξεκινήσει εντός του 2005, ενώ στο πρώτο τρίμηνο του 2007 θα έχουν συνδεθεί όλα τα τερματικά Video Lottery της χώρας.

Σημειώνεται πως η αγορά των Video Lottery στη Νέα Ζηλανδία το 2004 ανήλθε στα 8,6 δισ. δολάρια (Νέας Ζηλανδίας) και τα κέρδη στο 1 δισ.

δολάρια (Νέας Ζηλανδίας).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v