Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στον όμιλο της Εθνικής Τράπεζας ο κ. Μωυσής

Τη μεγάλη σημασία που αποδίδει ο Όμιλος της Εθνικής Τράπεζας στο Bancassurance, στη βάση των προοπτικών του θεσμού, επιβεβαιώνει η έλευση στον Όμιλο του κ. Μίνου Μωϋσή, ως συμβούλου Διοίκησης.

Στον όμιλο της Εθνικής Τράπεζας ο κ. Μωυσής
Τη μεγάλη σημασία που αποδίδει ο Όμιλος της Εθνικής Τράπεζας στο Bancassurance, στη βάση των προοπτικών του θεσμού, επιβεβαιώνει η έλευση στον Όμιλο του κ. Μίνου Μωϋσή, ως συμβούλου Διοίκησης, σύμφωνα με ανακοίνωση της εισηγμένης.

Ο κ. Μωϋσής είναι αναλογιστής και μέχρι πρόσφατα ήταν Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου της Interamerican στην οποία εργάσθηκε επί 17 χρόνια σε πολλές τεχνικές και διοικητικές θέσεις.

Στην ευθύνη του νέου στελέχους εμπίπτει ο συντονισμός των ενεργειών Τράπεζας και Ασφαλιστικής για την περαιτέρω ανάπτυξη του θεσμού στο πλαίσιο του στρατηγικού σχεδιασμού του Ομίλου για τις ασφαλιστικές εργασίες.

Ο Όμιλος κινείται ταχύτατα προς την κατεύθυνση να υλοποιήσει την στρατηγική του επιλογή για την ανάπτυξη υπηρεσιών και προϊόντων συνταξιοδοτικού σχεδιασμού και χρηματοδότησης ιδιωτικών συντάξεων με απόλυτο συντονισμό τραπεζικών διευθύνσεων με τις θυγατρικές εταιρίες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v