Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Aλουμύλ: Σημαντική παρουσία στην Αίγυπτο

Η Alumil Misr for Aluminium, θυγατρική του ομίλου Αλουμύλ, παρουσίασε αύξηση πωλήσεων κατά 37% για το 2004, οι οποίες ξεπέρασαν το 1,1 εκ. ευρώ περίπου και με ισχυρά θετική εικόνα για το 2005. Το πρώτο τετράμηνο του τρέχοντος έτους, οι ρυθμοί αύξησης των πωλήσεων προφίλ και εξαρτημάτων ξεπέρασαν το 55%.

Aλουμύλ: Σημαντική παρουσία στην Αίγυπτο
Η Alumil Misr for Aluminium, θυγατρική του ομίλου Αλουμύλ, παρουσίασε αύξηση των πωλήσεων κατά 37% για το 2004, οι οποίες ξεέπερασαν τα 1,1 εκ. ευρώ περίπου και με ισχυρά θετική εικόνα για το 2005, σύμφωνα με ανακοίνωση της μητρικής.

Το πρώτο τετράμηνο του τρέχοντος έτους, οι ρυθμοί αύξησης των πωλήσεων προφίλ και εξαρτημάτων ξεπέρασαν το 55% σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό 4μηνο. Μέσα στο 2005 νέα, εντυπωσιακά έργα προστίθενται στο χαρτοφυλάκιο του Ομίλου: η ανακαίνιση του ξενοδοχείου Marriot, η βιβλιοθήκη της Ναυτικής Ακαδημίας, το Εθνικό Ταχυδρομείο, πολυτελή θέρετρα, κ.α.

Έχοντας ολοκληρώσει εξαετή πλέον παρουσία στην Αίγυπτο, ο Όμιλος Αλουμύλ αναδεικνύεται πρωταγωνιστής στην τοπική αγορά συστημάτων αλουμινίου, αναλαμβάνοντας τα πλέον σύνθετα και εντυπωσιακά έργα, ενισχύοντας ταυτόχρονα την εικόνα του επώνυμου, ελληνικού εξαγώγιμου προϊόντος στην Αίγυπτο και σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, επισημαίνεται σε ανακοίνωση της εταιρίας.

Την τελευταία τριετία, έργα-σταθμοί για την υποδομή ολόκληρης της χώρας, με λειτουργικό και καινοτομικό σχεδιασμό, απέσπασαν εγκωμιαστικά σχόλια, όπως ο Πύργος Ελέγχου του Λιμένος DΟMΥAT EGYPT, το Γερμανικό Πανεπιστήμιο, το Νοσοκομείο της Πολεμικής Αεροπορίας, η Αραβική Ακαδημία, η αίθουσα VIP του αεροδρομίου του Καΐρου, το Town House 105 Villa και το Ινστιτούτο Υψηλής Τεχνολογίας.

Παράλληλα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρίας, τονίζεται με μοναδικό τρόπο η σπουδαιότητα των έργων για τη γενικότερη ανάπτυξη των υποδομών στην χώρα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v