Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

MFG: Στις 13/6 τα αποτελέσματα α΄ τριμήνου (ΔΛΠ)

Στις 13 Ιουνίου 2005 και ώρα 4 μ.μ. θα ανακοινώσει τα αποτελέσματα για το πρώτο τρίμηνο του 2005 και με βάση τα ΔΛΠ η Marfin Financial Group, τα οποία προηγουμένως θα έχουν ελεγχεί και πιστοποιηθεί από τους Ορκωτούς Ελεγκτές της (Grant Thornton).

MFG: Στις 13/6 τα αποτελέσματα α΄ τριμήνου (ΔΛΠ)
Στις 13 Ιουνίου 2005 και ώρα 4 μ.μ. θα ανακοινώσει τα αποτελέσματα για το πρώτο τρίμηνο του 2005 και με βάση τα Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα (ΔΛΠ) η Marfin Financial Group, τα οποία προηγουμένως θα έχουν ελεγχεί και πιστοποιηθεί από τους Ορκωτούς Ελεγκτές της (Grant Thornton).

Σε τήρηση των σχετικών διατάξεων, η Marfin Financial Group, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, είναι έτοιμη να δημοσιεύσει τα αποτελέσματα του Ομίλου μέσα στα χρονικά πλαίσια που είχαν αρχικά θέσει οι αρχές.

Επειδή, όμως, αυτή είναι η πρώτη επίσημη δημοσίευση που γίνεται με βάση τα ΔΛΠ, η Διοίκηση της εταιρίας αποφάσισε να επωφεληθεί από την αποφασισθείσα παράταση ώστε τα αποτελέσματά της του α΄ τριμήνου να έχουν και την πιστοποίηση των Ορκωτών Ελεγκτών της (Grant Thornton).

Η Διοίκηση της Marfin Financial Group πιστεύει ότι η δημοσίευση ελεγμένων και πιστοποιημένων αποτελεσμάτων τριμήνου, παρότι δεν υπάρχει σχετική νομική υποχρέωση, θα εξυπηρετήσει τις αρχές της εταιρικής διακυβέρνησης και της διαφάνειας προς όφελος των μετόχων της και του επενδυτικού κοινού.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v